Нерухомість в Буковелі

Нерухомість в Буковелі


  Рано чи пізно, всі люди замислюються над тим, як можна з вигодою вкласти свої вільні кошти, щоб зберегти їх від інфляції. Також потрібно, щоб ці інвестиції  були надійними. Також однією з вимог є те, що вони мають приносити гарний додатковий дохід інвестору при мінімальній увазі та затраті сил  з його боку. Цього можна добитися завдяки довготривалим інвестиціям, одним з видів яких є купівля нерухомості. Мінімальний ризик і досить велику прибутковість може забезпечити вкладення в нерухомість буковель, вони є досить доступні для практично кожного інвестора і заслуговують уваги.

  Найбільш популярний і простий спосіб заробити на квартирі - придбати і здати в оренду. Що важливо врахувати:

  1. В залежності від регіону, розташування будинку та інших факторів орендна плата може сильно варіюватися.
  2. У малорозвинених районах без достатньої інфраструктури і хорошого транспортного постачання вигідно здати квартиру не вийде.
  3. Краще купувати 1-2-кімнатні апартаменти та студії - невеликі квартири здати простіше.
  4. Нерухомість буде вимагати періодичних, а нерідко і непередбачених грошових вливань у вигляді ремонту, зламаної техніки, покриття наслідків інших форс-мажорів.
  5. Варто брати до уваги ймовірність простою, коли старі мешканці виїхали, а нові ще не знайшлися, або тільки-но придбана квартира просто довго «висить» без попиту.
  6. Окупність нерухомості, зданої в оренду, перевищує 7-10 років. Тільки після цього можна вийти на чистий прибуток.

При виборі квартири акцентувати увагу потрібно на наступних моментах:

  1. Розвиненість інфраструктури: поблизу повинні бути дитячі садки, школи, зупинки громадського транспорту, магазини, поліклініка і т.п. Квартира в будинку, розташованому в «чистому полі» за кілька кілометрів від міської межі може роками не знаходити свого покупця.
  2. Ремонт. Не варто створювати супермодний інтер'єр: не кожному припаде до смаку екстравагантний ремонт, а, наприклад, в старій хрущовці такі вкладення просто не окупляться. Краще нехай в квартирі буде недорога, але сучасна обстановка, світлі тони, чисті вікна, справна техніка.
  3. Для продажу вигідніше брати квартири на середніх поверхах, подалі від ліфта, з вікнами у двір, без суміжних прохідних кімнат.

  Комерційна нерухомість, як варіант більш цікавий в плані прибутку,  вимагає більшого капіталу і знань, а тому, найчастіше, проблематична в реалізації. Які тут є варіанти:

  • можна придбати готове приміщення і здавати його в оренду під офіс, магазин, перукарню, склад, кафе і т.п.
  • можна викупити житлову квартиру на першому поверсі, перевести в нежитловий статус, обладнати окремий вхід і знайти орендарів під аналогічне призначення.



Що ще слід врахувати?


  Треба відзначити, що комерційні площі в останні кілька років показують негативну динаміку орендної вартості укупі з різким падінням попиту. Багато хто цікавиться тим, як правильно вкласти гроші в нерухомість, так як даний метод інвестування користується досить великою популярністю. На момент інвестування слід враховувати і інфляцію, яка може істотно знизити показник реального доходу. Інвестиції в комерційну нерухомість дозволяють отримувати дохід протягом тривалого періоду. Крім цього, даний метод характеризується мінімальними ризиками. Саме тому питання інвестицій в нерухомість з чого почати можна назвати одним з найбільш поширених питань на сьогоднішній день.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник