Конструктивні елементи сходів: переваги скляних перил

Конструктивні елементи сходів: переваги скляних перил


  Скляні перила та балюстради для сходів — невід’ємна частина сучасного дизайну. Таке рішення надає інтер’єру елегантності та легкості. Не дивно, що це один із найбільш часто обраних варіантів, який користується все більшим інтересом серед широкої групи замовників.

 

Скляні перила та балюстради з нержавіючої сталі


  Скляні перила, які якісно і надійно проектує і виготовляє компанія Vipperyla,  разом з елементами з нержавіючої сталі для сходів використовуються в приватних будинках, офісах та громадських приміщеннях. Добре зроблені конструкції будуть працювати як у зовнішніх, так і у внутрішніх просторах. Якщо монтаж виконується поза будівлею, де конструкція буде піддаватися погодним умовам, слід використовувати сучасні рішення. У такій ситуації арматура повинна бути виготовлена з алюмінію або спеціальної  нержавіючої сталі, які мають високу стійкість до корозії. Також варто використовувати шарнірні фітинги, які дозволяють скляним поверхням деформуватися, наприклад, під впливом вітру. Завдяки цьому можна уникнути напружень на панелі та кріплення. Подібні рішення відрізняються простотою монтажу та довговічністю конструкції.

 

Скляні перила - властивості


  У випадку зі скляними перилами найпопулярнішими є безбарвні склопакети, які легко мити. Залежно від індивідуальних уподобань, також можна використовувати молочне, графітове або коричневе скло. Для дизайну інтер’єру також використовується тоноване скло з цікавою фактурою. Завдяки таким рішенням конструкція, залежно від уподобань, стає окрасою будинку.

  Скляні перила на сходах — дуже безпечне рішення. Виготовленні із багатошарового або зміцненого скла вони відповідають усім вимогам безпечності.

  Ламіноване захисне скло створюється шляхом склеювання двох склопакетів разом із спеціальною плівкою. Її завдання — зупинити уламки скла на випадок розбиття. Позначення ESG використовується для загартованого скла, яке піддається спеціальній термічній обробці, завдяки чому його стійкість до пошкоджень значно зростає. 

Якість збірки та професійна обробка також дуже важливі, завдяки чому така конструкція буде повністю функціональною та довговічною. 

Плюси та мінуси рішень


  Естетична цінність — безсумнівна перевага вибору скляних перил. Використання таких рішень дозволяє скрасити інтер’єр. Крім того, прозорий матеріал пропускає сонячні промені, роблячи простір оптично більшим.

  Скло ідеально поєднується з багатьма матеріалами, такими як: 

  • дерево, 
  • метал, 
  • цегла, 
  • кераміка або пластмаси, що дає великі можливості для створення індивідуальних композицій, придатних для різних інтер’єрів.

  Перила сходів в деяких випадках вимагають частого чищення, особливо коли в будинку є діти. Однак це незначна незручність серед багатьох переваг, які дають ці конструкції. Слід зазначити, що вибір безбарвного скла буде універсальним рішенням. 

  Рік у рік набирають популярності самонесучі скляні перила без видимих конструктивних елементів. Їх можна використовувати як всередині, так і зовні будівель. 

  Скло — це позачасовий матеріал, який ніколи не виходить з моди. Скляні перила для сходів сумісно з елементами з нержавіючої сталі дозволяють отримати задовільний вигляд вашого будинку, зберігаючи при цьому найвищий рівень безпеки.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник