Нові ідеї у дизайні інтер'єру ванної кімнати

  Кнопка змиву, розміщена поза рамкою, полегшує акуратне планування ванної кімнати


  Ми звикли розглядати кнопку змивання унітазу як невід’ємний елемент набору з чашею і змивною коробкою, де кнопка розташована центрально над унітазом. Однак це не повинно бути так. Кнопку можна вставити поза рамкою, наприклад, на бічній стінці. Це відкриває чудові дизайнерські можливості у ванній кімнаті і в багатьох ситуаціях покращує її зручність використання. Вирішити це складне питання допоможе інтернет-магазин  https://leoceramika.com/. Тут можна знайти не тільки  все необхідне для ванної кімнати, але  і набагато більше!

Найпопулярнішим рішенням дистанційного змиву є кнопки, встановлені врівень - тоді видно лише їх зовнішній кожух
Найпопулярнішим рішенням дистанційного змиву є кнопки, встановлені врівень - тоді видно лише їх зовнішній кожух (Інтернет-магазин Leoceramika

  Той факт, що ми маємо таку можливість, не означає, звичайно, що ми маємо проектувати віддалені змивні унітази за будь-яку ціну. Типова система, підключена до цистерни, є оптимальним рішенням з багатьох причин. Просто бувають ситуації, коли окремо встановлена ​​кнопка буде працювати краще, ніж традиційна:

  • будівлі з низьким каркасом

Низькі монтажні стійки ідеально вписуються в унітаз, встановлений під ухилом горища або під меблями у ванній. На жаль, компактна висота означає, що в порівнянні з класичними рамками є підготовлене місце для кнопки змиву (75 см замість 100 см). В результаті, відкриваючи кришку сидіння унітазу, ми закриваємо кнопку, ускладнюючи використання та псуючи естетику. Ця дрібниця є найскладнішою навіть не після туалету, коли ми все одно часто залишаємо сидіння унітазу, а під час прибирання ванної кімнати або навіть повсякденних ранкових дій, коли ми кидаємо жменю волосся, ватяну паличку або простирадло туалету паперу в миску, і нам доводиться відкривати заслінку щоразу, коли ми хочемо злити воду.Розташування кнопки змиву збоку унітазу усуває цю непотрібну проблему (альтернативою є також кріплення кнопки зверху, якщо це дозволяє конструкція).

  • сприяння дітям та людям з фізичними вадами

  Для здорової дорослої людини насправді не має значення, кнопка знаходиться за унітазом, збоку, високо чи низько. Кожен з нас досягне її комфортно. Дитина може вже мати проблеми з цим, і все ж із раннього віку (а часто і найбільше тоді!)  любить бути незалежною. У тісному туалеті важко постійно рухати табурет для дитини. Також для людей з обмеженими можливостями дотягтися до класичної кнопки, особливо коли для цього вам потрібно нахилитися з-за туалету, може стати проблемою. Встановивши кнопку збоку, у місці, яке ми самі обираємо, тоді безпечніше та зручніше для всіх мешканців будинку.

  • міркування щодо естетичностіі

  Буває, що нам не подобається класична кнопка над унітазом. Раніше ми, мабуть, не подумали б інакше. Сьогодні передові технології дають нам можливість вирішити, де ми хочемо розмістити кнопку змиву і якого типу вона повинна бути. Це великий комфорт. Акуратно інтегрована кнопка, крім аспектів простоти використання, може додати ванній кімнаті характер і смак.

Як це працює?

  Для системи дистанційного змиву потрібна пневматична кнопка, тобто та, в якій відкриття зливного клапана спричинене стисненим повітрям, що передається від зливної пластини до клапана. Для передачі імпульсу необхідний подвійний пневматичний шланг, який підключений до гідравлічного домкрата, встановленого в бачку. Шланг має певну довжину, що визначає діапазон можливої ​​відстані.

Не забудьте переглянути і інші рішення

  На відміну від класичного рішення, при якому знімна кнопка, розташована безпосередньо біля бачка, також є зручним сервісним оглядом, дистанційні кнопки вимагають залишити оглядове вікно вгорі або спереду, щоб забезпечити доступ. Отвір можна обробити плиткою або зібрати покривну плиту (заглушку) - доступні поверхневі плитки (21,2 х 14,2 см та товщиною 0,8 / 1,1 см) і трохи менші (18,3 х 11,3 см). См, товщина 1,8 / 2,8 см), щоб заповнити власним матеріалом. 

Специфіка складання

  На додаток до необхідності залишити сервісну версію, як уже згадувалося вище, нам потрібно підготувати розетку для кнопки змиву, а також вирізати  борозни, в яких ми розмістимо пневмопровід, що з'єднує кнопку з змивом. Гніздо свердлиться за допомогою отвору пилки 74 мм.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник