Етапи лікування від наркозалежності

Етапи лікування від наркозалежності


  Хоча індивідуальний досвід може бути різним, в цілому люди, які завершили програму реабілітації від наркозалежності, можуть очікувати, що вони пройдуть принаймні чотири окремих етапи лікування - прийом ліків, детокс, реабілітацію і тривале відновлення. Лікування наркоманії в Одесі включає в себе кілька етапів, про які розповімо нижче. 


Що включає в себе реабілітація


  Реабілітація включає в себе велику терапію, спрямовану на виправлення поведінки, пов'язаного з пошуком наркотиків, прищеплення більш ефективних механізмів виживання і навчання навичкам запобігання рецидивам. В рамках триваючого одужання центри реабілітації  супроводжують пацієнтів за допомогою довгострокової підтримки і можливості постійної профілактики рецидивів.


Основні етапи процесу реабілітації від залежності

 
  Шлях від розладу, пов'язаного вживання психоактивних речовин, до здорової тверезого життя не є швидким і легким.
Для багатьох це вимагає наполегливої ​​праці протягом усього життя. Шлях до тверезості може бути важким, але професійне лікування допомагає багатьом людям почати це прагнення.

 Програми реабілітації можуть викликати замішання і занепокоєння. Потрібна допомога в розумінні того, що включає в себе реабілітацію? Наші консультанти готові допомогти вам в цьому процесі і відповісти на всі ваші запитання.

Етап 1. Прийом - створення індивідуального плану медичного обслуговування.

  Хоча не існує єдиного процесу, використовуваного в кожному конкретному випадку, цілком ймовірно, що процес прийому буде вибором варіантів лікування і того, який підхід краще всього підійде вам. Мета в тому, щоб розробити індивідуальний план лікування, заснований на оцінці вашого медичного, емоційного і соціального функціонування.

Етап 2: Детокс - безпечне видалення викликаючих звикання речовин з вашого тіла

  Детокс може мати неприємні і навіть небезпечні симптоми. Медичне спостереження  може забезпечити безпеку і комфорт протягом усього цього періоду.

  Синдроми відміни, пов'язані з певними типами, залежно від різних речовин, можуть бути дуже неприємними і / або небезпечними. Людям, схильним до ризику розвитку цих небезпечних синдромів, скасування, додаткове спостереження, моніторинг і можливо, фармакологічні втручання, які допомагають медичній детоксикації.

Етап 3. Реабілітація - створення основи для довгострокового лікування

  Після успішного завершення Детокс-етапу наступним етапом одужання стане реабілітація. Цей етап дозволяє пройти інтенсивну терапію, де ви можете вивчити основні проблеми, які призводять вас до розладу, пов'язаного з вживанням психоактивних речовин.

  Коли справа доходить до вибору режиму лікування, важливо ознайомитися з доступними варіантами.

  Багато реабілітаційних центрів пропонують сімейну терапію як частину своїх програм. У деяких програмах реабілітації членів сім'ї заохочують до участі в сеансах сімейної терапії. Сімейна терапія може допомогти вирішити проблеми, щоб сім'я могла служити опорою, коли їх близький залишає реабілітаційний заклад. 



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник