Поради для тих, хто вибирає касовий апарат

Поради для тих, хто вибирає касовий апарат


  При виборі відповідного касового апарату в першу чергу необхідно визначитися, де буде встановлено пристрій. Якщо у вас маленький магазин, то ідеально підійдуть моделі невеликого розміру і ваги.


Підключення до мережі


  Якщо ви не хочете, щоб касовий апарат вийшов з ладу від стрибків напруги, то в цьому випадку є кілька варіантів. Перший - купити джерело безперебійного живлення і підключити касовий апарат через нього. Другий - придбати модель, нечутливу до перепадів напруги в мережі. Третій - вибрати автономну модель. До слова, якщо у вас автомобільний магазин, пошукайте моделі, які працюють від автомобільних акумуляторів.


Опції


   Не потрібно гнатися за наявністю у касового апарату великої кількості додаткових функцій. По-перше, зазвичай використовуються тільки найнеобхідніші, а по-друге, це ускладнює роботу з ним, і навчання касира займає більше часу, ніж могло б.

   Широкий асортимент різних касових апаратів представлений на цьому сайті stc-istok.com.ua/15-kassovye-apparaty . Тут ви знайдете тільки якісні пристрої за найбільш доступними цінами.

   Для відстеження роботи касирів і точного визначення того, хто вибив чек, не зайвим буде наявність у касового апарату функції реєстрації співробітника перед початком роботи. У цьому випадку кожен касир отримає пароль, а на вибитих ними чеках буде стояти номер і прізвище.

Важливість швидкості друку чека зазвичай незаслужено перебільшується виробниками. Насправді в робочому процесі вона не так важлива. Спритність ваших касирів значно сильніше вплине на швидкість руху черг.

  Купуючи касовий апарат, зверніть увагу на можливість підключення периферійних пристроїв. Наприклад, того ж сканера штрих-кодів. При великому потоці покупців і / або значному номенклатурному обсязі це незамінна річ. Якщо він не потрібен вам прямо зараз, це зовсім не означає, що він не знадобиться в майбутньому, а міняти працюючий апарат на новий тільки через сканер не хочеться.

   Ще один корисний периферійний пристрій - ваги. Якщо ви плануєте впровадити можливість розрахунку банківської пластиковою карткою, вам потрібен буде зчитувач пластикових карт або, іншими словами, термінал.

   При покупці касового апарату найчастіше забувають уточнити робочі температури. А це важливо, якщо техніка буде встановлена ​​на вулиці або в неопалюваному приміщенні. Велика частина моделей працює при широкому діапазоні температур, в тому числі при низьких, але є моделі, які не підійдуть для роботи в холодному павільйоні.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник