Постільна білизна з сатину: властивості та переваги натурального продукту

Постільна білизна з сатину: властивості та переваги натурального продукту


   Сатинова постільна білизна дуже популярна завдяки своїм декоративним і функціональним якостям. Сатин — це благородна шовкова або бавовняна тканина з гладкою, трохи блискучою поверхнею, яка доступна у величезній кількості візерунків і кольорів. Така білизна, яку можна знайти в асортименті https://mirson.ua/postelnoe-bele/satin---polutornie/, виглядає набагато елегантніше звичайних бавовни, льону або синтетичних матеріалів.   Сатинова постільна білизна — це не тільки красиво, але і дуже довговічно та просто в догляді. Крім того, сатин чудово працює о будь-який порі року. Як обрати найкращу постільну білизну та як за нею доглядати?


Сатин - що це за тканина?


   Справжній високоякісний сатин — це 100% натуральна тканина, яка не містить жодних синтетичних добавок. Вона може бути виготовлена з шовкових (шовковий атлас) або бавовняних (бавовняно-атласних) волокон. Це правда, що можна зустріти термін поліефірний атлас, який використовується деякими виробниками постільних речей з синтетичних матеріалів, але ця тканина набагато нижчої якості, ніж натуральні атласи.

   Шовковий сатин — дуже дорогий матеріал і досить рідко використовується. Найпоширеніший тип постільної білизни - це бавовняний сатин. Сатин відрізняється від звичайної бавовни, яка зазвичай використовується, тим, що він має набагато гладшу, блискучу поверхню і є більш міцним матеріалом.

   Бавовняний сатин має інше переплетення волокон, ніж звичайні дешеві бавовняні тканини, звідси його дещо інші властивості.

 

Чому варто купувати сатинові постільні приналежності?


   Зазвичай покупці вибирають сатинову постільну білизну з естетичних міркувань. Це рішення надзвичайно декоративно і чудово виглядає в елегантних інтер’єрах. Воно ідеально підходить, наприклад, до спальні, оформленої в гламурному, континентальному стилі, а також до класичних та модерністських інтер’єрів.

   Окрім декоративних якостей, бавовняний сатин має ще ряд інших переваг. Це дуже практична і функціональна тканина. Незважаючи на те, що сатинова постільна білизна дорожча за ту, що виготовлена зі звичайної бавовни, в неї варто інвестувати, оскільки:

  • це дуже довговічне рішення,
  • підходить практично до будь-якого інтер’єру,
  • за нею легко доглядати,
  • вона дуже м’яка, зручна і приємна на дотик,
  • вона чудово працює в будь-який час року,
  • гіпоалергенна,
  • це повністю натуральна і повітропроникна тканина, яка позитивно впливає на комфорт відпочинку.


Переваги сатинової постільної білизни


   Сатинова постільна білизна дуже приємна у використанні та практична. Це, безумовно, має більше переваг, ніж недоліків. Слід детальніше розглянути її властивості.

   Великою перевагою бавовняної постільної білизни є її природність та екологічність. Це бавовняна тканина, яка дихає, добре розсіює тепло, не накопичує вологу під час сну, приємна на дотик і перш за все здорова.

   Бавовняний сатин є ідеальним матеріалом для страждаючих алергією, оскільки він не тільки сам не викликає алергічних реакцій, але і завдяки своїй гладкій і слизькій поверхні не притягує пил, що дуже важливо для людей, які страждають на алергію на пиловий кліщ і бронхіальну астму.


 



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник