Як вибрати надійний електровелосипед?

Як вибрати надійний електровелосипед?


   Велосипеди з електроприводом відмінний вибір для тих, хто хоче комфортно досліджувати нові місця, або використовувати його як засіб пересування. Якщо вам цікаво, який електричний велосипед купити, ознайомтеся з пропозицією на сайті https://technoritm.com.ua/catalog/elektrovelosipedy/ і замовте будь-яку модель.

На що звернути увагу?


   При пошуку ідеального велосипеда ви можете зіткнутися з дилемою: який велосипед купити.

В електричних велосипедах надзвичайно важливий сам двигун, тому на нього слід звернути особливу увагу.

  • Найбільш популярними є двигуни, встановлені там, де розташований кривошип. Розташування трансмісії в такому місці робить велосипед більш збалансованим, що робить їзду більш комфортною.
  • На недорогих електричних велосипедах двигуни зазвичай встановлюються в маточини. Це хороший компроміс, який все ще пропонує зручність під час водіння. Потужність електричного велосипеда зазвичай становить 250 Вт і дозволяє розганятися до 25 км/год.
  • Якщо ви запитуєте себе, який електричний велосипед вибрати, ви не повинні забувати про використовувану батарею. Саме вона відповідає за тривалість роботи всієї системи. Зазвичай в велосипедах встановлюються батареї з ємністю 400-600 Вт∙год. Цього повинно вистачати приблизно на 60-70 км тихого ходу.

   В електричних велосипедах також важливі компоненти. Збільшена вага робить деталі набагато більш сприйнятливими до пошкоджень. Варто перевірити, чи правильно виробник посилив всю конструкцію, щоб вона могла працювати без проблем якомога довше.

Велосипед Kawasaki MTB Front RBA


   Кавасакі відомий виробництвом мотоциклів, але компанія на ринку велосипедів також досягла успіху. Електричний велосипед отримав двигун маточини, який має номінальну потужність 250 Вт. Виробники велосипедів намагаються залучати клієнтів часто дизайном, а не технічними можливостями. В даному випадку ви купуєте дійсно надійний транспорт, який буде радувати вас день у день. Весь велосипед важить 30 кг, що є гідним результатом. Плюсом є надійне обладнання від Shimano, а також наявність дискових гальм. 

Merida M-Bike 7E


   Велосипеди марки Merida користуються великим попитом на ринку. Модель, представлена в рейтингу електричних велосипедів, була підготовлена для вас з урахуванням поїздок по місту і коротких поїздок. В даний час це унікальна модель, яка заслуговує вашої уваги. Блок живлення 250 Вт знаходиться в задній маточині. Акумулятор Samsung має ємність 2200 мАг, що гарантує кілька десятків кілометрів їзди. Безумовно варто звернути увагу на представлену модель.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник