Які дитячі роликові ковзани не варто купувати?

Які дитячі роликові ковзани не варто купувати?


   Зараз в інтернеті досить публікацій про те, якими мають бути дитячі роликові ковзани. Але мало що розказано про те, чого варто остерігатися, коли є бажання порадувати дитини. Але ж мова йде не тільки про те, що на поганих роликах катання швидко набридає, і гроші витрачені даремно. Тут справа набагато серйозніше, адже люди, які не знають, з чим можна зіткнутися, купують спортінвентар, який по суті може завдати шкоди дитині.

Повз які ролики потрібно пройти мимо?

   Остерігатися потрібно неякісних товарів, але як їх відрізнити? Недобросовісні виробники намагаються на всьому економити, не думаючи, що тим самим ставлять під загрозу здоров'я сотень дітей. При виробництві вони застосовують:
  • Неякісні комплектуючі.
  • Недостатньо міцні матеріали.
  • Жорстку гуму або тверду пластмасу.
  • Поролон, що не пропускає повітря.
  • Дивні системи і конструкції.
   У випадку в дитячими роликовими ковзанами це означає, що до недостатньо міцної рами прикріплений такий же неякісний шелл. Застібки, і швидше за все, липучки розстебнуться в будь-який момент, а шнурівка не витримає навантаження. Ковзан стане некерованим, і падіння забезпечено. Сюди потрібно додати, що навіть коли ролики нові, від пластмасових коліс йде страшний гуркіт, як від дитячого брязкальця. Підшипники ледве крутяться, і від цього втомлюються ноги, а значить, покатушки закінчуються, навіть якщо ніхто не впав.
   Про падіння потрібно поговорити окремо, і не тільки тому, що деякі безтурботні батьки не вважають за необхідне купувати захист. А якщо і беруть, то  такий же дешевий, і такий ж неякісний. Налокітники не тримаються, наколінники прокручуються, а рукавички злітають, і при цьому самі стають причиною травм. Але ж усього цього можна уникнути, якщо правильно підібрати роликові ковзани.

Вибираємо дитячі ролики правильно

   Виробника повинні знати професійні ролери, і це обов'язкова вимога. Навіть якщо бренд представлений в багатьох магазинах спорттоварів, це ще ні про що не говорить, тому прямо зараз переходьте по посиланню https://rollershop.com.ua/roliki/detskie-roliki/, де вам буде доступний великий вибір якісних дитячих роликових ковзанів від провідних світових виробників.
   Тут же ви придбаєте все необхідне спорядження, що дозволить захистити коліна, лікті, кисті і голову від удару під час падіння, і від саден в разі ковзання по асфальту. Для цього достатньо знати розмір ноги вашої дитини, а також її вік, зріст і вагу. Оформляйте замовлення, і вже через кілька днів отримуйте посилку з товарами. Але не забудьте, що є ще одне правило, яке свідчить, що потрібно все це приміряти, щоб бути впевненим, що екіпіровка буде зручною, а катання комфортним і безпечним. Тоді покатушки будуть зміцнювати здоров'я, а не шкодити йому, як це часто буває в тих сім'ях, які економлять, та не на тому!


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник