Особливості доставки піци в smaki-maki

Особливості доставки піци


   Італійська та японська кухні завоювали серця мільйонів людей по всьому світу. Рідко можна встояти перед апетитним шматочком піци або суші. Доставка суші, стала дуже популярна. Самостійно приготувати дані страви не складно, але потрібна певна вправність і наявність всіх інгредієнтів, що не завжди досяжно. Набагато простіше замовити піцу і суші з доставкою if.smaki-maki.com додому у Івано-Франківську. Тоді в негоду або зимову холоднечу не потрібно виходити на вулицю для покупки ситного обіду або легкої вечері. Гарячу піцу з тягучим сиром або суші зі свіжою рибою привезуть прямо до дверей.

   Особливості доставки піци


   За великим рахунком, шукати привід, щоб замовити піцу, навіть не потрібно.
* Сімейна вечеря, обід або сніданок стане приємніше. І можна не витрачати час на клопоти біля плити.
* Дитячий День народження пройде весело і шумно.
* Дружня вечірка знайде яскраві фарби. Великої піци діаметром 42 сантиметри і вагою до 1250 грамів вистачить на трьох-чотирьох людей. Для більшої компанії можна замовити кілька піц - і всі різні.
* Корпоратив пройде на "ура", якщо на столі буде смачна, ароматна, свіжа піца.
* Обід в офісі з піцою додасть сил для нових трудових звершень.
* Спонтанний пікнічок в міському сквері з піцою замість бутербродів запам'ятається надовго.
* Нарешті, замовити піцу з доставкою можна, просто щоб порадувати себе коханого або зробити приємний сюрприз другій половинці.
   Ми знаємо, як приготувати смачну, ароматну, корисну піцу, з хрусткою рум'яною скоринкою. Для цього вибираємо тільки якісні свіжі продукти. Купуємо борошно з твердих сортів пшениці, натуральні м'ясо і ковбасу, стиглі овочі, свіжозрізану зелень, свіжі морепродукти, хороший сир – моцарелу, пармезан, бринзу.
   Готуємо фірмові соуси, що надають нашим стравам неповторний шарм. Замішуємо тісто самі, не використовуючи заморожені напівфабрикати. Не шкодуємо начинки. Додаємо багато сиру.
   Печемо піцу в спеціальній печі, де створюється відповідна температура. І випікаємо стільки часу, щоб тісто добре пропеклося, а сир залишався м'яким.
   Нам також добре відомо, що мало спекти смачну піцу - важливо її правильно доставити, щоб зберегти привабливий зовнішній вигляд, аромат і смак. Цьому процесу ми приділяємо особливу увагу.
* Піца упаковується в фірмові коробки з безпечного харчового картону. Це захищає блюдо від пошкоджень і допомагає зберегти його аромат.
* Коробки з піцою поміщаються в термосумки. Вони герметичні, а тому не дають страві охолонути, поки кур'єр дбайливо везе її вам додому або в офіс.
* Доставляється піца максимально швидко. Тільки так можна зберегти її теплою і свіжою, щоб ви, Ваші близькі, колеги, друзі могли насолодитися улюбленою стравою.


Переваги доставки піци


   На сьогоднішній день величезна кількість людей віддають свою перевагу замовленню піци додому. Такому вибору сприяють наступні переваги:
* Широкий асортимент страв не залишить нікого байдужим. Піци бувають гострими, солодкими, овочевими та м'ясними. Кожен знайде піцу собі до смаку.
* Можливість безготівкової оплати. У світі, де готівкові кошти поступово втрачають свою актуальність, можливість оплати карткою дозволяє економити час розрахунку (не потрібно шукати дрібні гроші на здачу).
* Часи, коли очікування кур'єра розтягувалося на кілька годин, давно минули. Середній час очікування піци або суші становить менше 30 хвилин.
* Час роботи сервісу максимально зручний для клієнтів. Доставка здійснюється у вихідні та святкові дні.
* Якість використовуваних продуктів залишається максимально високою, так як заклад дорожить своєю репутацією.
* Доступність піци і суші дозволяє використовувати сервіс будь-якій категорії споживачів. В наявності представлені як бюджетні варіанти, так і страви з ексклюзивними компонентами. Вишукана або проста їжа завжди прикрасить собою святковий стіл.

   Ритм сучасного життя не дозволяє господаркам приділяти достатню кількість часу для приготування святкового обіду або вечері, тому служба доставки піци виручає працюючих жінок. Для замовлення необхідно зайти на сайт і вибрати ті страви, які бажані до доставки. Втім, оформити замовлення завжди можна і по телефону. Якість свіжоприготовленої піци завжди залишається на найвищому рівні.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник