Особливості та переваги соковижималки Кенвуд

Особливості та переваги соковижималки Кенвуд


   Соковижималка Kenwood має компактні розміри, що дозволяє розмістити її навіть на невеликій кухні. За рахунок невеликих габаритів вона зручно розміщується на столі, а наявність прогумованих ніжок робить роботу з приладом більш комфортною. Соковижималка кенвуд  здатна працювати в двох режимах: вижимання соку і подрібнення сирих овочів і фруктів. У комплектацію приладу входять 2 склянки з ударостійкого скла і зручна насадка для нарізання продуктів.

   Наявність широкого завантажувального отвору дозволяє закладати фрукти та овочі цілком. Соковижималка Кенвуд має високу продуктивність, що дозволяє виробляти до 500 мл свіжовичавленого соку в хвилину. Для підтримки високого рівня потужності передбачений двигун з низьким рівнем шуму і вібрації.


Переваги соковижималки Kenwood

 
   Соковижималки від компанії Kenwood оснащені потужними двигунами, що дозволяє використовувати їх для переробки великої кількості інгредієнтів.
Корпус моделі виготовлений з міцної нержавіючої сталі, яка відрізняється високим ступенем надійності і стійкості до механічних пошкоджень. Для зручності використання соковижималки передбачений контейнер для м'якоті об'ємом 1,7 л, який можна не витягувати з приладу після застосування. Крім цього, вони мають

  • компактні розміри;
  • наявність двох режимів роботи: сік і подрібнення;
  • знімний резервуар для соку об'ємом 1 л;
  • система автоматичного відцентрового віджиму;
  • низький рівень шуму і вібрації;
  • захист від перевантажень;
  • прогумовані ніжки.

   Компанія Кенвуд пропонує  соковижималки, які підходять для будь-якого типу продуктів. Асортимент моделей для переробки фруктів і овочів дуже широкий і дозволяє створити максимальну зручність для господині!


Асортимент соковижималок від компанії Кенвуд


   Соковижималки від фірми Кенвуд призначені для отримання соку з фруктів, ягід і овочів. Моделі відрізняються високою надійністю і простотою у використанні, а також мають привабливий дизайн корпусу. Для переробки великої кількості інгредієнтів соковижималка оснащена потужними двигунами, що дозволяє використовувати її навіть в умовах великого скупчення людей. Для подрібнення продуктів компанія Кенвуд пропонує:

  • шнекові моделі з продуктивністю 300 і 400 мл / сек;
  • електричні прилади з потужністю 1500 і 2000 Вт;
  • соковижималки для цитрусових, які відрізняються легкістю, компактними розмірами і простотою у використанні.

Якщо ви хочете купити соковижималку, яка буде довго служити вам, то обов'язково зверніть увагу на техніку Кенвуд!



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник