Вибираємо ігровий ноутбук: поради

Вибираємо ігровий ноутбук: поради


   При покупці ігрового ноутбука звертайте увагу не тільки на продуктивність, але і на систему охолодження. Важливо, щоб кулер в ній працював без перегріву ноутбука. Інакше ви просто не зможете грати в сучасні ігри. У магазині https://www.itbox.ua/ru/category/Noutbuki-c4093/ ви зможете знайти ігровий ноутбук Samsung, Asus, Acer або Dell за вигідною ціною.


Купівля ігрового ноутбука


   Це відмінний варіант для тих, хто хоче заощадити на покупці ігрової техніки. Ігрові ноутбуки, пропоновані в нашому магазині, мають гарантію від виробника 2 роки.

   Вони відрізняються високим рівнем надійності і безпеки, а також великим часом автономної роботи і відмінною продуктивністю. Основні характеристики ігрового ноутбука потрібно обов'язково враховувати. В першу чергу це процесор і відеокарта. Рекомендується купувати моделі ноутбуків з процесором i9 (не нижче). Оперативна пам'ять, як правило, підбирається від 8 ГБ. Для ігор і роботи з деякими програмами досить і 4 ГБ. Жорсткі диски краще вибирати SSD. Не забувайте також, що ноутбук обов'язково повинен бути оснащений підсвічуванням клавіатури.


На що звернути увагу


   Ринок ігрових ноутбуків сильно розширюється, і геймери стають все більш важливою нішею серед споживачів. Виробники випереджають себе, щоб представити все більш потужні машини.  Ігрові ноутбуки складають все більшу частину ринку.

    Провідними виробниками в першу чергу є HP, Acer, Asus і Lenovo, які, крім ноутбуків, також пропонують широкий вибір ігрових аксесуарів.  Найбільш важливими параметрами, на які потрібно звернути увагу при пошуку ігрового ноутбука, є:

  • потужний процесор,
  • достатня кількість оперативної пам'яті (ОЗУ),
  • відеокарта, яка дозволить запускати новітні ігри.

   Процесор: геймери повинні цікавитися ноутбуками, оснащеними процесорами Intel Core i7 або тотожними процесорами. Це буде дешевший варіант, який дозволить забезпечити хорошу продуктивність у багатьох іграх, однак більш вимогливі гравці можуть інвестувати в процесор серії i9. Добре, якщо процесор 7 або 8 покоління, що ми можемо розпізнати за відповідним маркуванням.

   Відеокарта: це ще один ключовий елемент при виборі ноутбука для гравця. Перш за все, ви повинні шукати моделі з виділеною відеокартою nVidia або Radeon - моделі з вбудованою відеокартою не дозволять вам досягти належної продуктивності в іграх або не дозволять вам правильно запускати гру. Відеокарта, оснащена 2 або 4 ГБ відеопам'яті, є абсолютним мінімумом, якщо ми хочемо насолоджуватися плавним геймплеєм.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник