Переваги клінкерної фасадної плитки

Переваги клінкерної фасадної плитки


   Фасади будинків і споруд все частіше оздоблюються різними матеріалами. У той же час плитка є лідером в будівництві. Вона відрізняється великою кількістю позитивних властивостей і доступною ціною. До того ж, можна без зусиль підібрати потрібний колір і фактуру. Тому сьогодні її все частіше використовують при облицюванні будинків. Але не кожен знає, що таке клінкерна фасадна плитка. Це особлива плитка, яка була створена завдяки термообробці глини.

 клінкерна фасадна плитка



Достоїнства клінкерної фасадної плитки


   Фасадна плитка є надійним захистом для зовнішньої обшивки будівлі. Крім цього, вона виконує і естетичні функції. Адже фасади будинків повинні бути привабливими. Завдяки своїм якостям і властивостям, клінкерна облицювальна фасадна плитка стала дуже популярна, так як має:

  • високу міцність;
  • морозостійка;
  • вологостійка;
  • стійка до вигорання, а також до механічних пошкоджень;
  • не боїться ультрафіолетових променів.

   Фасадна клінкерна плитка не піддається руйнівному впливу вологи і не змінює свій колір на протязі багатьох років. Також вона може переносити будь-які перепади температури. Її можна використовувати і як утеплювач. Клінкерна фасадна облицювальна плитка є одним з найбільш популярних матеріалів, призначених для облицювання фасаду.

   Плитка з клінкеру здатна витримувати велику кількість різних впливів, які можуть чинити на неї несприятливі умови зовнішнього середовища. Серед них підвищена вологість, а також вплив агресивних речовин. Клінкерна фасадна облицювальна плитка є морозотривкої і дуже довговічною. Вона має високу міцність і витримує високі навантаження.


Особливості клінкерної фасадної плитки


   Фасадна плитка є одним з найкращих матеріалів для облицювання фасаду. Вона дуже добре зберігає тепло. Це відбувається завдяки тому, що при її виробництві використовується спеціальна технологія випалу. Під час цього процесу цеглу нагрівають до потрібної температури і перемелюють в порошок. В результаті цього процесу виходить матеріал, який за своїми характеристиками не поступається цеглі.

   Але при цьому він є більш практичним і довговічним. До того ж, завдяки тому, що плитка не вбирає вологу, вона відмінно чинить опір впливу руйнуючих факторів навколишнього середовища. Тому її можна використовувати для облицювання фасаду протягом довгих років. На сьогоднішній день існує величезна кількість різних видів клінкерної фасадної плитки. Вона відрізняється своєю формою і розмірами, а також фактурою. Але незалежно від цього всі види такого матеріалу мають дуже добрі загальні характеристики. 



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник