Переваги брендових покривал

Переваги брендових покривал


   Будь-який, навіть найвишуканіший інтер'єр, буде не повним без м'якого, затишного покривала. Воно не тільки перетворює приміщення, але і в повній мірі розкриває всі нюанси стилю. Але щоб отримати справжню насолоду від краси, потрібно правильно підібрати матеріал і декор, а також не забути про колір і форму. Вибрати гарне брендове покривало можна за посиланням https://domashniy.com.ua/pokryvala .


Як підібрати покривало


   Вибір покривала - дуже складне і відповідальне завдання. Тут важливо врахувати багато чинників, починаючи від форми приміщення, до кольору штор і меблів. Колір покривала повинен підходити до інтер'єру приміщення, а також відповідати його стилю. При підборі варто врахувати колір шпалер і меблів, щоб в результаті не було дисонансу. Багато хто помилково вважає, що колір покривала повинен бути ідентичний кольору штор або фіранок. Крім цього, покривала повинні бути:

  • м'якими;
  • міцними;
  • довговічними;
  • стійкими до забруднень;
  • не втрачати форму;
  • легко відпираються.

   Для спальні краще вибрати покривала з натуральних тканин, таких як бавовна, шовк, льон або бамбук. Вони не дуже примхливі у догляді і зберігають первозданний вигляд навіть після численних прань. У вітальні можна використовувати більш дорогі, але практичні матеріали (велюр, оксамит, жаккард, велюр з напиленням).

   При виборі покривала для дитячої слід враховувати смаки дитини, для дитини молодше 6 років краще використовувати однотонні покривала без малюнків. Якщо дитина старше 6 років, можна вибрати яскраві кольори з малюнком або із зображенням улюблених персонажів. Для хлопчика можна підібрати покривало з машиною або лицарем, а для дівчинки - з принцесою або квітами. При цьому слід врахувати, що забарвлення покривала повинна поєднуватися з іншими предметами інтер'єру.


Як вибрати покривало за розміром


   Покривала підбираються до розміру ліжка. Для стандартного двоспального ліжка підійде покривало завдовжки 2,2 м і шириною 1,6 м. Для полуторного або односпального ліжка потрібно покривало завдовжки 1,7 м і шириною 1,5 м. Для двоспального дивана підійде покривало, шириною рівною висоті дивана і довжиною 2 , 1 м. Покривала на ліжко бувають двох видів: зшиті з цільного полотна (покривала-накидки) і зшиті з шматків тканини, з'єднаних між собою вручну або на швейній машинці.

   За способом обробки краю розрізняють покривала з воланом (оборками) по низу і без оборки. Покривала з оборками виглядають більш нарядно і можуть бути як однотонними, так і з малюнком.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник