Хмарна онлайн каса SKYservice POS

Хмарна онлайн каса SKYservice POS


   Якщо необхідно провести такий процес, як автоматизація бару , варто придбати хмарну онлайн касу SKYservice POS. Завдяки цьому можна отримати повний контроль бізнесу, перебуваючи в будь-якій точці світу. На вибір буде представлений повний набір інструментів, призначених для контролю обліку і аналітики. Можна буде виконувати генерацію типових звітів, прогнозувати прибуток і закупівлі, а також вести складський облік. Це тільки частина можливостей, які здатна надати хмарна онлайн каса. У представленій нижче інформації всі переваги використання даного продукту описані більш детально.


Основні функціональні можливості

 
   Серед головних функціональних можливостей можна виділити наступні:

  • облік покупців;
  • облік реалізації; 
  • регулювання модулів доставки;
  • ведення складського обліку;
  • відстеження системи лояльності;
  • розумна аналітика;
  • отримання повної статистики.

    Додатковою перевагою до багатофункціональності є те, що старт роботи здійснюється без будь-яких обмежень по обладнанню. Не обов'язково мати в наявності планшет, сканер або термінал, достатньо мобільного телефону. Можна буде відразу почати користуватися онлайн касою. Програма, за допомогою якої можна автоматизувати бар, повністю сумісна з усіма сучасними пристосуваннями.

Якщо виникнуть будь-які питання по її експлуатації, завжди можна скористатися допомогою консультантів. Служба технічної підтримки вирішить будь-які питання, допоможе вибрати пристрій на свій смак і гаманець. За запитом буде укомплектований бізнес всім найнеобхіднішим обладнанням під ключ.

 
Простий і зрозумілий інтерфейс


   Дана онлайн-каса характеризується простим і зрозумілим інтерфейсом. Весь штат співробітників досить швидко включиться в роботу, буквально з першого дня. Інтерфейс програми інтуїтивно зрозумілий, він не вимагає навчання або періоду адаптації.

Тут увазі представлена ​​мінімальна кількість кнопок, без будь-яких зайвих сторінок, будь-які дії проводяться мінімумом кліків і з максимальною швидкістю роботи. Інтерфейс програми, призначеної для автоматизації ресторану і бару, автоматизований під використання на  різних пристроях.

 
Цілодобова статистика і аналітика


   Завдяки використанню хмарної онлайн каси SKYservice POS можна отримати статистику і аналітику в будь-якій точці світу. Це ідеальна можливість бачити реальні цифри продажів без всяких додаткових пристроїв. Досить звичайного мобільного телефону. При цьому дані будуть розділені по точках, по співробітниках і по інших важливих критеріях. Розумна аналітика буквально за кілька кліків зробить розрахунок заробітної плати, спланує закупівлю для бару. Крім того, за допомогою даного пристрою можна спланувати розвиток бізнесу на наступний тиждень або місяць, а також розрахувати прибуток і окупність.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник