Найпопулярніші види піци

Найпопулярніші види піци


   Круглий плоский корж, зверху томатний соус і обов'язково моцарелла: ось як представлена основа одного з найпопулярніших страв у всьому світі. Піца, тому що саме про неї йде мова, готується по-різному: неаполітанська, нью-йоркська або кальцоне - це тільки початок великого вибору смаків. На сайті if.smaki-maki.com ви можете оформити замовлення з доставки смачної піци.


Найпопулярніші смаки


   Недавно з нагоди Дня піци, що відзначається 9 лютого, один з онлайн-порталів для замовлення їжі провів дослідження, в якому вказувалося, яку піцу найчастіше вибирають українці. Рейтинг виглядає наступним чином:

  • Маргарита;
  • Гавайська;
  • Пепероні.

   Найбільш часто обираним додатковим інгредієнтом були гриби безапеляційно. Що стосується кількості замовлень, то піца опинилася на третьому місці за популярністю. Також дуже важливий соус, так як він підкреслює смак, робить піцу не надто сухою і, звичайно ж, смачною. Ось чому це такий популярний вибір серед клієнтів. На першому місці ми вибираємо часниковий соус. Експрес-доставка піци-це відмінне рішення якщо ви хочете смачно перекусити. В даний час служби доставки пропонують найкращий сервіс в цьому сегменті. З додаткових питань можна проконсультуватися з менеджерами. Вибір смаків дійсно величезний.


З чим подається італійська піца?


   Конкретні регіони Італії мають свої особливі види піци. Але це не означає, що ми не знайдемо в них інших смаків. Типова піца для Риму це Quattro Stagioni. Вона характеризується тим, що розділена на чотири різні частини, і на кожній з них є різний смаковий склад. На Сицилії популярні варіанти з додаванням чорних оливок. Саріднія, навпаки, славиться піцою з артишоками.

  • Маргарита, це помідори, сир моцарелла і листя базиліка.
  • Неаполітану: помідори, філе анчоусів, моцарелла і трохи листя каперсів.

   У кожного з нас буває такий день, коли у нас абсолютно немає сил виходити з дому, не кажучи вже про приготування їжі. Точно так само, коли за вікном йде дощ, і аура не спонукає нас виходити в місто. Через відносно низькі ціни на піцу і безлічі варіантів, ми часто вибираємо доставку піци додому.

   Як правило, піца - це просто-напросто коржик з начинкою. Однак піца може бути і дуже смачною! Піцерії пропонують різноманітні варіанти для любителів поласувати цими ласощами. Виходить, як ви бачите, звичайна кругла коржик, але вона не плоска, а досить-таки опукла, і начинка розташовується на її поверхні.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник