Заправка картриджів скоро може стати історією- HP запропонувала революційне рішення

 

Заправка картриджів скоро може стати історією- HP запропонувала революційне рішення

 

   Вийшов перший лазерний принтер без картриджа. Як це працює? Розповімо далі. Але поки що він не набув масового поширення і заправляти картриджі все одно потрібно, і якщо ви не робите це самостійно, то можете скористатися послугами спеціалістів. заправка картриджей в Киеве завжди до ваших послуг!
   Перший споживчий лазерний принтер з'явився ще 1984 році, коли Hewlett Packard представила найбільш ранню модель знаменитого HP LaserJet. По-справжньому народним девайсом його зробили ціна (на старті LaserJet коштував $ 3495 і для інноваційної машини це вважалося дешево), а також наявність замінного картриджа з тонером, який спрощував заправку машини, наскільки це було можливо.
   Дивно, але більш, ніж за 30 років, базові принципи роботи лазерних принтерів практично не змінилися, а картриджі до цих пір сприймаються, як даність. Саме тому, коли HP заявляє, що виводить на ринок лазерні пристрої без картриджів, від цього віє змінами історичного масштабу. Давайте розбиратися, у чому суть їх винаходу.
 
Новаторська конструкція
 
<a href="http://tend.kiev.ua/zapravka-kartridzhej">заправка картриджей в Киеве</a>

   Інноваційна лінійка HP Neverstop Laser сповідує одну просту ідею: картридж - це пережиток минулого. Фактично, він є великий і дорогий запчастиною, яка раз в пару місяців відправляється на звалище. Натомість користувачам пропонується нова система заправки за допомогою спеціальної плунжерній технології. Власнику потрібно тільки вставити заправний пристрій в отвір в корпусі і натиснути на поршень. З нього тонер потрапляє у вбудований модуль з фотобарабаном, який має ресурс друку 20 000 сторінок.
 
<a href="http://tend.kiev.ua/zapravka-kartridzhej">заправка картриджей в Киеве</a>

   Фактично, це дозволяє поповнити запас тонера в пристрої буквально за 15 секунд. Інженери HP зробили все для того, щоб з новою технологією впорався кожен, так що процес заправки максимально інтуїтивний і чистий.
 
Сучасний функціонал
 

   Виробник вирішив, що просто прибрати з рівняння технології 80-х недостатньо і значно прокачав свої пристрої на рівні ПО. Так, моделі лінійки з позначкою «w» (принтер 1000w і МФУ 1200w) мають Wi-Fi модуль, який робить дротове підключення до ПК необов'язковим. Така автономність дає можливість посилати документи на друк з будь-якого пристрою, підключеного до мережі Wi-Fi - в тому числі зі смартфона або планшета через фірмовий додаток HP Smart. З його допомогою можна в один дотик друкувати файли звідки завгодно.
   Для безпеки у бездротових Neverstop Laser передбачений захист від мережевого злому і можливість встановлювати права доступу до девайсу. Швидко змінювати налаштування друку та доступу також можна міняти через додаток HP Smart. Там же можна фотосканіровать документи і тут же посилати їх на друк.
   Всього лінійка Neverstop Laser налічує 6 моделей, пристосованих під різні офісні потреби. Крім бездротових пристроїв є варіанти з портами Ethernet для підключення до локальної мережі (1000n і 1200n), а також базові комплектації (1000a і 1200a).
 
Небувала доступність
 
   Часто буває, що нова технологія робить продукт дорожче, проте в цьому випадку все навпаки. Тепер для заправки користувач купувати не картридж, а інноваційне заправний пристрій. Заправний пристрій на 2500 сторінок для Neverstop Laser обійдеться в 4-5 разів дешевше, ніж  картридж на 1000 сторінок друку.
   Курс на доступність стає зовсім очевидний, якщо порівнювати одну з топових моделей Neverstop Laser з популярним попередником - LaserJet Pro: разом з комплектом тонера на 500 сторінок останній обійдеться в 110 $. Новий картридж на 1000 сторінок для нього буде коштувати ще 40$. 
   У той же час Neverstop Laser 1000w вартує 150$. У комплекті з ним іде запас тонера на 5000 сторінок, а два заправних пристрої на 2500 сторінок кожне по 20 ;. Виходить, що на Neverstop Laser 1000w друк 10 000 сторінок коштуватиме біля 200 $ - в 3 рази дешевше.
   Таким чином, HP робить кілька важливих кроків назустріч користувачеві по цілому ряду напрямів. Незважаючи на те, що компанія багато років є стійким лідером галузі, вона знову бере на себе роль інноватора і відкриває новий напрям для всієї індустрії. Залишається тільки чекати, ніж на це зможе відповісти решта ринку.


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник