Що потрібно для успішної риболовлі хижака?

Що потрібно для успішної риболовлі хижака?


   По-перше, це правильна приманка, по - друге-вірна тактика лову і, нарешті, досвід. При лові на великі приманки, такі як вертушки, воблер, поппер, та й на балансири, часто використовуються повідці з міцної волосіні. Вони дозволяють рибалці грати приманкою на різній швидкості руху, в будь-якому горизонті води, на будь-якій глибині водойми. Всю інформацію смотри тут щодо вибору якісних приманок і спорядження для риболовлі.

Все для риболовлі і полювання https://pricel.in.ua/

Фото автора The Lazy Artist Gallery з Pexels


Що потрібно для рибальської снасті


   Але, на жаль, дуже часто в магазинах можна зустріти дешеві повідці, виготовлені з дуже м'якого дроту, діаметром 0,25-0,35 мм.а якщо використовувати більш дорогі повідці з більш надійною волосінню, ціна їх стає непомірною.

  • Але при лові дрібного окуня товщина волосіні не має особливого значення, тому тут ми рекомендуємо використовувати повідці діаметром 0,1 мм. Окунь буде триматися в таких місцях: біля коріння дерев, під навислими гілками, в невеликих ямах і т. д.
  • Якщо окунь годується в прибережній зоні, то він може стояти і на глибині, але в прибережній і мілководній зоні все ж більше шансів знайти його саме на мілководді. При лові дрібного окуня, що не перевищує вагою до 100 грам, ми радимо використовувати мононитку довжиною від 0,5 до 1 м.

 Більш великій рибі, природно, потрібно більш товста волосінь. Насадка для лову окуня повинна бути якомога більш привабливою. Найбільш поширені насадки - черв'як, мотиль, шматочки опариша, гнойовий або дощовий черв'як. В якості наживки можна використовувати і інші живі насадки, такі як мальок, живець, жабеня.


Як вибрати спінінг?


   Кожен рибалка-спінінгіст рано чи пізно стикається з вибором вудилища. Всі ми розуміємо, що спінінг – це не просто паличка в одній руці, це перш за все набір спінінгових приманок, в який входять різні їх види: блешні, воблери, джиги. І кожна приманка вимагає свого власного вудилища.

   Так як же вибрати спінінг, який спінінг краще? Почнемо з того, що вудилище, як і інші атрибути снастей, підбирається під умови лову. Наприклад, для лову на невеликих озерах, ставках, закоряженних місцях і т.п. необхідний легкий і чутливий спінінг. В даному випадку, при лові не на сильній течії необхідний спінінг більш потужний.

   Також спінінг підбирається під приманки. Якщо ловля ведеться на вертушки, то необхідно використовувати легкий спінінг, для того щоб було зручно вести вертушку. Для щуки, окуня або судака, потрібно підібрати спінінг важче.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник