Виробництво плоттерної плівки для рекламної продукції

Виробництво плоттерної плівки для рекламної продукції


   Плотерна плівка це тонка, але міцна і якісна плівка, яку використовують для друку на плоттерах. Плівка використовується для друку логотипів, різних принтів і зображень. Компанія Avers займається виробництвом сувенірної та рекламної продукції, а тому ми знаємо все про плоттерний друк. Ознайомитися з асортиментом можна на сайті https://avers.ua/ru у будь-який зручний час.


Сфера застосування матеріалів


   Це самоклеюча плівка, вироблена з ПВХ-матеріалу, яка застосовується для друку на широкоформатних принтерах для створення різноманітних рекламних матеріалів. Плотерна плівка - це недорогий і найшвидший спосіб зробити рекламну продукцію


Що таке плоттерний друк?
 

Плотерна плівка https://avers.ua/ru

Настільний плоттер

Автор: Florian Schäffer - Власна робота, CC BY-SA 4.0, фото Wikimedia



   Перш за все це процес нанесення зображення на поверхню за допомогою ріжучого інструменту (плоттера). Плоттери відрізняються один від одного за своїми розмірами, типами матеріалу і способу різання. Але технологія залишається однаковою. За допомогою спеціального плоттерного ножа наносять чорнову копію на носій або матеріал, а потім відбувається різання і надання зображенню закінченого вигляду. Плотерна плівка є дуже сучасною технологією відтворення малюнка на будь-якій поверхні, в тому числі і на плівці. Плівки бувають з матовою, глянсовою і кольоровою основою. Їх призначення:

  • реклама;
  • прикраса;
  • виготовлення візиток;
  • термотрансферний друк.

   Процес перенесення інформації відбувається з великою швидкістю, і це дозволяє отримати високу якість зображення навіть при малій кількості копій. Ще однією перевагою, яка досягається завдяки плоттерному друку, є економія коштів, адже не потрібно купувати дороге обладнання. Все, що необхідно - це комп'ютер і принтер.


Технічні умови


   Але варто пам'ятати, що таке обладнання не працює без кваліфікованого фахівця. І якщо у вас немає його в штаті, то краще звернутися в спеціалізовану компанію. Вигідною відмінністю даного методу друку є його довговічність. Він може використовуватися до повного зносу матеріалу. Тому можна без проблем повторити процес замовлення, якщо це потрібно.

   Плоттер дозволяє не тільки заощадити час, але і зробити картинку більш яскравою і барвистою. А головне - його можна використовувати для різних матеріалів, наприклад, для паперу, картону, дерева і металу. Для плоттерного друку використовується спеціальний ріжучий плоттерний папір, на якому вже є необхідний для перенесення зображення матеріал. Принцип роботи дуже простий: принтер за заданим шаблоном переносить на матеріал зображення, а потім вирізає його.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник