Робот-пилосос миючий Xiaomi Mi Robot Vacuum

Робот-пилосос миючий Xiaomi Mi Robot Vacuum


   Новітній робот-пилосос Xiaomi має 12 датчиків, завдяки яким він може без проблем долати всі перешкоди в будинку і створювати карту кімнати! Після завершення очищення пристрій сам повернеться на зарядну станцію. Модель styj02ym отримала широке поширення завдяки поєднанню ціни і якості.


Технічна характеристика


   Ви можете використовувати додаток Mi Home і дистанційно керувати роботом, змінювати режими роботи і встановлювати графік роботи пристрою. Використовуючи безщітковий двигун постійного струму від Nidec, Xiaomi Mi Robot Vacuum здатний створювати вакуум у своїй системі всмоктування на рівні 1,8 кПа, що є одним з кращих результатів в цьому класі пристроїв.

  • Основна щітка має регулювання висоти, вбудована ємна літій-іонна батарея 5200mAh триває 2,5 години роботи. Технічні переваги:
  • Компактний, бездротовий і розумний пилосос, що поєднує в собі поєднання функціональності пилососа без обслуговування, що робить його ідеальним помічником у прибиранні.
  • Пилосос підійде під більшість комодів та інших меблів і здатний долати перешкоди висотою до 2 см.
  • Точний вибір Маршруту очищення. Обчислювальна потужність, необхідна для цього, генерується чіпом Cortex A7 з графічним процесором Mali 400.
  • Він має функцію виділення різних зон очищення кожен день.

   Акумулятор ємністю 2400 мАг достатньо, щоб очистити площу 120 м2. Два гіроскопа і камера, а також 15 детекторів по всій поверхні пристрою: все це змушує пилосос за частку секунди оцінити, де він знаходиться і куди він повинен йти. Він бачить всі перешкоди, і зазначені Детектори захищають його від падіння зі сходів. Ця система настільки складна, що навіть коли пилосос розрядиться під час прибирання, то при автоматичному поповненні заряду, він повернеться, щоб закінчити пилососити.


Віртуальні стіни


   Xiaomi Mi Robot Vacuum має можливість додавати віртуальні стіни в мобільний додаток. Пилосос Xiaomi це інтелектуальний пристрій, який значно спростить чистоту вашого будинку. Лазерний датчик відстані (LDS) сканує кімнату на 360 градусів 1800 разів на секунду, щоб зробити карту кімнати. Чотири процесори (Cortex-A7 1,2 Ггц), відстежують рухи пристрою в режимі реального часу, а використання реалізації алгоритму SLAM (Simultaneous Localization and Mapping), призводить до того що пилосос обчислює найбільш ефективний шлях для очищення приміщення. Модель обов'язково повинна бути в кожному будинку. 



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник