Прийом дітей до нової креативної школи КМДШ

Прийом дітей до нової креативної школи КМДШ


   Насправді, секрет не в чарівній коробочці, а в копіткій праці безлічі талановитих педагогів і у величезній любові до дітей. У нашому світі, де так багато вчителів хочуть отримувати від учнів хороші оцінки, ми ставимо собі за мету - виростити «хорошу людину». І всі: вчителі, батьки, керівництво школи, всі прагнуть до одного - виховати особистість. На сайті https://www.creativeschool.com.ua/ можна дізнатися більше про навчання в креативній школі.


Вступ дітей до креативної школи


   Діти проходять співбесіду, під час якої оцінюється вміння концентруватися на завданні, вміння слухати і слідувати вказівкам дорослого, комунікабельність і вміння працювати в групі. На другому етапі співбесіди діти показують свої творчі роботи.

  • За підсумками двох етапів співбесіди дитина отримує запрошення про подальше навчання.
  • На жаль, зараз  в школі немає місць для всіх бажаючих, ми приймаємо учнів на підставі співбесіди, для того щоб сформувати навчальну і творчу групи, а також з метою мотивації дитини до навчання в нашій школі.
  • У процесі навчання в нашій школі діти отримують необхідні навички для успішної участі в олімпіадах, конкурсах, що проводяться Міністерством освіти та міськими установами додаткової освіти.

   Крім того, в процесі навчання школярі стають більш самостійними, вчаться приймати рішення, працювати в колективі і вести діалог.


Підготовка дітей


   Щоб виростити особистість в дитині, потрібно спочатку дати їй можливість відчути себе особистістю. Школа КМДШ не стоїть вище рівня дітей, вона знаходиться на одному рівні з ними, на рівних правах. І це можливо тільки завдяки системі розвитку дитини як особистості. Школа - це перш за все школа розвитку особистості дитини, і тому ми не ставимо за мету виростити з дитини того, ким він може стати.

   Уроки креативності проводяться в ігровій формі і проходять у вигляді майстер-класів. Діти самі вибирають теми креативу: у нас є проекти на тему кіно і телебачення, мультиплікації, театру. Після майстер-класу діти відправляються на екскурсію і відвідують заклади і місця, пов'язані з їх темою.


У чому полягає програма навчання в дитячій школі?


   Програма розрахована на дітей шкільного віку. Щороку програма повністю коригується, в залежності від того, які навички та вміння потрібні дитині на даний момент. Наприклад, якщо дитина погано говорить, ми пропонуємо заняття з англійської мови, оскільки для успішного освоєння програми потрібен розвиток мовних навичок.

   Також діти в ігровій формі навчаються читання, письма, математики, музики, акторської майстерності. І нарешті, до нас будуть приїжджати гості, щоб допомогти нашим маленьким учням. А щоб батькам було простіше визначитися з вибором напрямку, ми організовуєм майстер-класи. На них зможуть побувати всі бажаючі.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник