Софіт для підшивки даху: переваги матеріалу

Софіт для підшивки даху: переваги матеріалу


   При будівництві будинку дуже важливо правильно вибрати матеріал для обрешітки і монтажу кроквяної системи. Необхідно також оцінити вітрові навантаження і ймовірність утворення криги, коли температура повітря нижче -20 градусів. Якщо в будинку є мансарди, то для монтажу покрівлі використовується софіт. Замовити його можна в необмеженій кількості на сайті https://soffits.com.ua/ru/ за привабливими умовами.


Що з себе представляє софіт?


   Він являє собою тонку декоративну панель з пластичного матеріалу, який зверху покривається шаром натуральної деревини, пофарбованої в колір покрівельного покриття.

  • Питання вибору софітів і софітових панелей для покриття покрівлі є досить актуальним, оскільки від нього залежить зовнішній вигляд будинку.
  • Софіти можуть використовуватися в якості оформлення кутів і примикань дахів.
  • Вони бувають плоскими або хвилястими, і за зовнішнім виглядом вони можуть імітувати черепицю, дошку, черепичний гонт, дранку і інші елементи декору.
  • Плоскі панелі використовуються для обробки стін і стель, а хвилясті для зовнішньої обробки фасадів будинків. Якщо говорити про софіти для підшивки даху, то найчастіше їх вибирають для облаштування скатних покрівель.

   Такі панелі дозволяють закрити карнизні звіси, а також надати даху більш привабливий зовнішній вигляд. Крім того, вони дозволяють зробити більш привабливим фасад будівлі, так як з їх допомогою можна приховати ринви і труби. Вибір софітів багато в чому залежить від властивостей, якими володіє матеріал, з якого вони виготовлені.


Покрівельні софіти


   Якщо мова йде про покрівельні софіти, то зазвичай вони виготовляються з таких матеріалів: полівінілхлорид (ПВХ), алюміній, мідь, сталь. Найбільш широке застосування в покрівельних роботах отримали софіти з ПВХ.

У них є кілька переваг, які відзначають при їх використанні: вони характеризуються високою міцністю, тому можуть витримувати великі механічні навантаження. Вони мають гарний зовнішній вигляд, тому не потребують постійного фарбування або підрізування.


Технічні умови


   Монтуються на будь-який тип поверхні, в тому числі на дах з металевого профнастилу. Монтаж таких софітів проводиться дуже легко, а для виконання даної роботи немає необхідності в складному обладнанні. Для монтажу можуть використовуватися прості інструменти, які є практично у кожного домашнього майстра. Тому монтаж здійснюється досить швидко і легко.

   Вони не горять і не плавляться при впливі відкритого полум'я. Це екологічно чистий матеріал, який не схильний до впливу цвілі, грибка і мікроорганізмів. Він не має схильності до корозії, так як стійкий до атмосферних опадів і перепадів температури. Завдяки цим властивостям, покрівельні софіти з полівінілхлориду широко застосовуються при проведенні покрівельних робіт. При їх виробництві використовується метод екструзії, завдяки чому вони відрізняються високою міцністю і вологостійкістю.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник