Як вибрати акумулятор для ноутбука?

Як вибрати акумулятор для ноутбука?


   Для ноутбуків найкращий є літій-іонний акумулятор з терміном служби не менше 2-3 років. Зазвичай такий акумулятор має низьку потужність, але забезпечує дуже тривалу роботу (до 7 років при щоденному використанні). Відвідавши інтернет-магазин А-клас, ви зможете придбати найкращі комплектуючі для ноутбука.

 

Найкращі батареї для ноутбука A-Class


 

На які характеристики звернути увагу


   Старі моделі можуть мати акумулятори з великою ємністю, але з малим терміном роботи. Такі акумулятори недорогі, і їх можна використовувати до вичерпання ємності. Якщо необхідно часто перевозити ноутбук, треба вибирати акумулятор з великою ємністю, щоб його заряду вистачало на тривалий час автономної  роботи під час переїздів, але його ціна, звичайно, буде вище середньої.

   Отже, на які характеристики варто звертати особливу увагу при виборі батареї:

  • тип роз'єму. Чим він кращий, тим зручніше підключати адаптер.
  • Дешеві ноутбуки мають роз'єм старого типу для зовнішнього блока живлення.
  • Якщо ж є рішення купити новий ноутбук, а старий акумулятор є, то його можна буде продати окремо. Також можна обміняти його на новий блок. Але  такий обмін може бути утруднений. 

   Тому, якщо Вам потрібно акумулятор до конкретної моделі ноутбука, краще зателефонувати в магазин і дізнатися, чи продаються вони там. Це дасть гарантію, що вам продадуть саме батарею, яка вам потрібна. В інтернет-магазині А-клас представлений великий вибір батарей для ноутбуків. 

Батареї A-Class -найкраща якість для вашого ноутбука


Рекомендації експертів


   Звичайно, є ще один варіант: можна купити новий адаптер та підключити його до ноутбука. Так ви і старий акумулятор збережете і зможете використовувати новий. Що стосується ємності акумулятора, то якщо вона менша за 100 Ват годин, то ноутбук з ним буде працювати близько 3-4 годин. І що більше ємність, то більше буде часу роботи. Місткість завжди зазначена на акумуляторі.

   Більшість споживачів, не знаючи всіх особливостей різних типів акумуляторів, вибирають  їх, не маючи уявлення про те, що ж є цей найважливіший елемент переносного комп'ютера. Насамперед, потрібно знати, що акумулятор ноутбука може бути: Li-ion (літій-іонний), NiMH (нікель-метал-гідридний), LiFePO4 (літій-залізо-фосфатний) та Li-polymer (літій-полімерний). Останні два типи переважно використовуються в деяких ноутбуках, наприклад, Samsung. Вони є найсучаснішими і, відповідно, найкращими видами акумуляторів для ноутбуків.

 

A-Class купити батареї для ноутбука



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник