Штучний зелений паркан: переваги матеріалу

Штучний зелений паркан: переваги матеріалу


   Штучний зелений паркан – це сучасне та функціональне рішення для захисту вашої ділянки та будинку від цікавих очей. Він не тільки прикрашає, а й приховує вашу ділянку від сторонніх поглядів. На вигляд він нічим не відрізняється від справжнього зеленого паркану. Але за своїми характеристиками він набагато перевершує його. Придбати зеленый забор Днепр можна у будь-яких розмірах та для різних потреб.


Переваги штучного зеленого паркану


   При цьому вам не потрібно буде думати про його ремонт і доглядати його. Стійкість до впливу вологи та сонячних променів. Крім цього, штучний зелений паркан не потребує особливого догляду. Вам достатньо буде періодично мити паркан водою. На відміну від натурального зеленого паркану, який потребує постійного догляду, такий паркан абсолютно безпечний. Адже ви можете не перейматися тим, що гострий предмет поранить вас, пробравшись через паркан.

  • Довговічність: термін служби такого паркану становить понад 10 років. Це пов'язано з тим, що не вимагає особливого догляду. Це досягається за рахунок спеціального складу, з якого виготовлено паркан.
  • Відсутність потреби у постійному догляді. Штучний паркан не вимагає поливу, прополювання та стрижки.
  • Не потребує особливого догляду. Паркан не потрібно фарбувати, поливати та підстригати.
  • Стійкість до перепадів температур. Такий паркан можна ставити навіть у дуже холодних регіонах.
  • Простота установки. Встановлення паркану не триватиме багато часу. Можна встановити паркан самостійно, без спеціальної підготовки.

Штучний зелений паркан виготовляється на основі скловолокна.


З чого виготовляють зелену огорожу?


   Як наповнювач використовується спеціальна поліефірна смола. Вона надає волокну міцності та стійкості до зовнішніх впливів. Завдяки цій властивості, штучний зелений паркан можна використовувати навіть за умов підвищеної вологості. При цьому він не вигорятиме і руйнуватиметься під впливом сонячних променів. Поліефірна смола, яка використовується як наповнювач, має гарну адгезію з волокном.

Для виготовлення такого паркану використовується спеціальна сітка, яка може мати різні розміри осередку. У паркану зі штучної трави є свої переваги та недоліки. До плюсів можна віднести простоту в установці. Встановити паркан може навіть одна людина. Не потрібна спеціальна підготовка. Паркан можна встановити на будь-яку поверхню. Його можна використати на будь-яких ділянках. За допомогою цього паркану можна приховати нерівності чи інші недоліки ділянки.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник