Застосування кондиціонерів для опалення квартири

Застосування кондиціонерів для опалення квартири


   В даний час багато жителів столиці, особливо власники квартир в новобудовах, задаються питанням: чи можна обійтися без центрального опалення і встановити в квартирі індивідуальний обігрів? Адже останнім часом вартість централізованого опалення постійно зростає. Ви можете використовувати кондиционер Cooper, який завдяки тепловому насосу, може в зимовий час опалювати квартиру або будинок.

 

Кондиционер Cooper&Hunter

Фото автора Athena: Pexels


Основні переваги кондиціонерів Cooper


   Як показує практика, навіть найсучасніші кондиціонери не можуть замінити центральне опалення. По-перше, вони не можуть працювати при температурі зовнішнього повітря нижче -15°С, а по-друге, їх потужність не дозволяє обігріти квартиру площею більше 100 м2. Тому, якщо ви хочете отримати в квартирі комфортну температуру, без системи центрального опалення не обійтися, але якщо у вас встановлене індивідуальне опалення - газовий або електричний котел, то можна значно зекономити на платі за енергоносії.

   У зимовий період часу одним з найважливіших умов комфортного проживання є підтримка в приміщенні температури, яка не буде нижче 18 градусів. Це ж стосується і будинків, де є центральне опалення. Щоб забезпечити цей показник, потрібно встановлювати кондиціонери для обігріву квартири.


Обігрів квартири з системою Cooper


   При цьому в якості джерела тепла може виступати не тільки центральне опалення, але і обігрів за допомогою електрики, а також система сонячних батарей. Сьогодні існує велика кількість видів кондиціонерів для будинку, які розрізняються між собою за принципом дії, розмірами, потужності і т. д.


Кондиціонери для опалення будинку


   Кондиціонери для будинку і квартири – це спеціальні пристрої, які призначені для створення і підтримки комфортних кліматичних умов в житлових і офісних приміщеннях.

  • Залежно від призначення такі кондиціонери поділяються на побутові та промислові.
  • Побутові кондиціонери найчастіше використовуються в квартирах і заміських будинках.
  • Вони відрізняються високою потужністю і продуктивністю, а також мають кілька режимів роботи і здатні підтримувати задані параметри протягом тривалого часу.

   Залежно від того, де саме буде встановлений кондиціонер (в квартирі або на вулиці), він може мати різний вигляд і конструкцію. Для квартири можна купити кондиціонер, що складається з одного блоку, який встановлюється всередині приміщення, а для вулиці – з декількох блоків, з'єднаних між собою за допомогою спеціального шланга. Кондиціонери діляться на три основних види: спліт-системи, моноблоки і мобільні кондиціонери. Спліт-система-це кондиціонер, що має внутрішній і зовнішній блоки. Їх вибір в кожному окремому випадку залежить від багатьох факторів, тому потрібна кваліфікована консультація у спеціаліста.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник