Вибираємо газову духовку Бош

Вибираємо газову духовку Бош


   Функціональним рішенням, що дозволяє оптимізувати робочий простір для сучасних господинь, є духовка Бош , що вбудовується . Техніка цього виробника користується величезною популярністю у всьому світі завдяки високій якості, надійності та довговічності.

   Сьогодні виробники побутової техніки змагаються між собою, створюючи пристрої, які чудово вписуються в будь-який інтер'єр і поєднують у собі безліч функцій. Як і звичайна плита, духовка Бош, що вбудовується, може працювати від електрики або бути газовою. 

 


Газова чи електрична духовка Бош?

 

Електрична духовка Бош   Газова духовка  Бош

Електрична (ліворуч) та газова (праворуч) духовки Бош

 

   Якщо у вашу квартиру підведений газ, вбудована газова духовка Бош — ідеальний варіант. Вони економічніші за електричні, крім того, багато господинь вважають, що для приготування їжі краще підходить вогонь.Але є ще декілька моментів, а саме такі:

  •    Газові духовки часто не такі функціональні, як їх побратими, що працюють від мережі. Щоб один пристрій мав у собі максимум практичності, варто зробити вибір на користь електричних моделей. Вартість такого агрегату може бути на порядок вище, але саме електрична духовка вбудована здатна замінити відразу кілька видів техніки, включаючи гриль і мікрохвильову піч.
  •    Газові та електричні духовки, що вбудовуються, можуть бути залежними або незалежними від верхньої варильної панелі. Перевага незалежних полягає в тому, що розташувати їх можна не тільки в будь-якому місці кухні, але й на будь-якій висоті, що для багатьох господарок дуже зручно та безпечно, особливо якщо в будинку є маленькі діти.
  •    При виборі техніки, незалежно від того, потрібна вам духовка газова, що вбудовується або звичайна, варто враховувати, що в таких апаратах через розташування конфорок нагрівання найчастіше можливе лише знизу. У електричних нагрів можливе не тільки знизу або зверху, а й збоку. Крім того, деякі моделі оснащені конвекційною установкою, яка відповідає за циркуляцію теплого повітря всередині духовки. Хазяйкам важливо, щоб у духовці зберігалася постійна чистота. Тому не зайвою буде така функція, як самоочищення. Це дозволяє максимально полегшити експлуатацію технікою.

   В інтернет-магазинах «Stylus» вибір електричних і газових духовок, що вбудовуються, дуже широкий, тому тут ви легко підберете відповідний варіант. Ви можете купити модель, оснащену безліччю додаткових функцій або зупинитися на недорогому пристрої – все залежить від ваших потреб та суми, яку ви маєте.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник