Особливості покупки жіночої білизни

Особливості покупки жіночої білизни.


    Нижня білизна для жінки - це спосіб підняти собі настрій, змусити захоплюватися оточуючих власними формами, відчувати себе чарівною. Видів жіночої білизни безліч і кожен несе в собі посил і задумку. Ніжна жіноча білизна Kleo дозволить кожній дівчині акцентувати увагу на достоїнствах тіла, і приховати його недоліки.

 

Види і ньюанси при покупці жіночої білизни.

 

   Бюстгальтер необхідний для здоров'я і краси жіночих грудей. Сучасні моделі мають безліч фасонів і виконують різні функції.

Смужка тканини без бретелей являє собою стильну модель бюстгальтера під назвою «бандо». Бюстгальтер може бути виконаний з мережива, трикотажу, еластичної щільної тканини. Останній варіант досить функціональний для підтримки грудей невеликого розміру.

Модель пуш-ап має поролонові або гелеві вставки на чашках. Якщо чашка має повністю поролонову основу, бюстгальтер істотно збільшує розмір грудей, для підняття і підтримки використовуються вставки по нижньому краю чашки.

Бюстгальтер-балконет максимально відкриває зону декольте і надає підтримку завдяки бретелям, розташованим широко один від одного. Чашечки моделі прикривають груди лише наполовину, ефективно піднімаючи їх.

Моделі без кісточок радують комфортом і зручністю носіння. Безкаркасні бюстгальтери підтримують груди завдяки широкій стрічці-основі, а також широким бретелям. Форми при цьому відрізняються природністю. Моделі без кісточок популярні серед майбутніх і годуючих мам, а також жінок з пишними формами.


   Жіночі трусики дозволяють підкреслити і скорегувати певні зони:

  • Трусики-максі - найбільш закрита модель в лінійці жіночої білизни. Вона має завищену талію, а також широкі бічні частини. Сьогодні подібні ретро-варіанти популярні у виконанні з напівпрозорих тканин і мережива.
  • Трусики-міді являють собою класичний варіант повсякденної білизни. Вони мають середню посадку і бічні частини. Виконуються з бавовни, віскози, бамбука і синтетичних матеріалів.
  • Корсетні моделі мають яскраво-виражений стягуючий ефект, мають щільні вставки в зоні живота і завищену лінію талії. Можуть виконуватися у вигляді сліпів або шортиків для додаткового коригування стегон.
  • Труси є прототипом шортиків, однак, представляють більш відкриту модель в зоні бічних частин.
  • Труси-шортики мають однакову ширину полотна по всьому периметру моделі. Вони максимально закривають сідниці і стегна, можуть мати завищену, середню і низьку посадку.
  • Модель відвертих трусиків має на передній частині трикутник, а на задній – вузьку смужку, що проходить між сідниць. Стрінги незамінні при поєднанні з облягаючим одягом, однак, протипоказані для щоденного носіння. Мають вузькі і високі бічні частини, часом складаються з вузьких лямок. Передня і задня частини прикриті невеликими прямокутниками тканини.

 

Критерії вибору жіночої білизни.

 


   В процесі пошуку жіночої білизни зверніть увагу на наступні параметри:

  1. Розмір. Білизна обов'язково має бути підібрана за розміром. Вона повинна прилягати до тіла, її не повинно бути видно з-під одягу. Вона також не повинна впиватися в шкіру,бо це  виглядає  дуже неохайно і не акуратно. Щоб перевірити чи правильно ви підібрали нижню білизну вдома або в примірочній магазину, потрібно нахилиться вперед, якщо груди наповнюють чашечку бюстгальтера і не нависають, не вивалюється з неї, то розмір підібраний правильно.
  2. Ширина лямки. Якщо у вас маленькі груди вибирайте бюстгальтер з тоненькою лямкою. А якщо ви володарка шикарною пишними грудьми, то такі груди потребує хорошої підтримки, тому вибирайте широку лямку. Не беріть силіконові лямки, які називають» не видимі", вони видимі 100%.
  3. Форма чашечки бюстгальтера. Форма має значення. Мало хто звертає увагу на це. Форма чашечки має: трикутну форму і круглу. Визначтеся з формою, яка підходить саме вам  і  буде легше підбирати бюстгальтер та швидко зорієнтуватися в магазині.
  4. Колір. Обов'язково потрібно мати в гардеробі комплект чорного кольору. Він підійде під весь ваш одяг темного кольору. І комплект бежевого кольору, він краще буде сидіти на вас під білу блузку. Підбирайте кольори білизни такі, щоб їх не було помітно під одягом. Комплект білої білизни можна приберегти для  "особливих випадків", він дуже подобається чоловікам, викликаючи у них асоціацію чистоти, ніжності, акуратності.
  5. Матеріал. Бавовна і трикотаж, добре підійдуть на кожен день, але бавовняна білизна швидше брудниться, тому її доведеться частіше міняти. Бавовна 95% і лайкра 5%, добре підходить під обтягуючий одяг. Натуральний шовк, підходить для особливих випадків. Мікрофібра - це безшовна білизна. Матеріали з додаванням синтетичних волокон поліаміду, поліестеру, еластану, відповідають за міцність, носкість і відмінну посадку, а також термін служби виробу. Ластка в трусиках завжди повинна бути бавовняної тканини. Краще вибирати гладку нижню білизну, щоб рельєф нижньої білизни не виділявся з-під одягу, якщо це звичайно облягаючий одяг. Найголовніший принцип білизни - її ніхто не повинен помітити з-під одягу.
  6. Термін служби. Потрібно проводити ревізію хоча б 1 раз на рік, так як нижня білизна так само, як і одяг може вийти з моди або застаріти. Гарна нижня білизна може служити 2 -3 роки. Нижня білизна -  це такі витрати, на яких краще не економити. Заощаджуйте на футболці і джинсах, але не на нижній білизні, купуйте найкраще, що можете собі дозволити.
  7. Кількість. Ідеальна пропорція один бюстгальтер і 3-4 трусиків до нього.
  8. Форма трусиків. У гардеробі вам будуть потрібні: стрінги, трусики класичної форми, шортики.


   Правильно підібрана нижня білизна прикрашає жінку і відкриває її справжнє жіноче начало. Красиві і якісні моделі здатні творити чудеса з внутрішнім світом прекрасної статі, а також з шанувальниками подібної краси.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник