Особливості та переваги шин Nokian

Особливості та переваги шин Nokian


   Шини Nokian стали однією з найочікуваніших новинок серед автомобілістів для використання в теплу пору року. Цей виріб був розроблений фінськими шинниками спеціально для позашляховиків та кросоверів. Моделі Nokian відрізняються такими рисами, як неперевершена безпека і комфорт при водінні, а також підвищена стійкість до аквапланування. Також слід зазначити, що авторезина Nokian представлена на сайті infoshina.com.ua, де можна отримати всю необхідну інформацію, відповіді на свої запитання від консультантів, а також здійснити замовлення.


Достоїнства автогуми Nokian


   Nokian це бренд, який має бездоганну репутацію на ринку, особливо в плані якості. За 20 років присутності на ринку компанія Nokian перетворилася на відомого та шанованого виробника, продукція якого користується стабільним попитом та любов'ю автовласників з різних країн. До головних переваг цієї гуми, які вигідно виділяють її серед інших виробів подібного плану, можна віднести:

  • чудову керованість незалежно від температурних змін;
  • високий рівень зчеплення з дорогою за будь-яких погодних умов;
  • Хороші показники зносостійкості.

   Асортимент, який пропонує компанія Nokian, є досить широким. До нього входять кілька десятків автомобільних брендів: покришки для легкових автомобілів, для кросоверів та позашляховиків, для легких вантажівок та для важких вантажних автомобілів, для сільськогосподарської та спеціальної техніки, для причепів та напівпричепів.


Популярність шин Nokian


   За свою більш ніж сторічну історію, Nokian досяг довіри споживачів та визнання на світовому ринку. Всі продукти, які виготовляє компанія, відповідають найвищим стандартам. Nokian Tyres працює на основі інноваційних технологій та використовує новітні матеріали. Це дозволяє випускати продукцію найвищої якості. Покришки Nokian мають великий попит на ринку. Шини Nokian – це надійність, комфорт та безпека.

   Сьогодні Nokian займає лідируючі позиції  шинної індустрії.  Nokian – це не лише шини, а й системи контролю якості, якими постійно та успішно користується вся інфраструктура всієї країни. Цього року буде продовжена роботу з нашим партнером Nokian.

   Всі шини Nokian виробляються відповідно до суворих критеріїв якості. Кожна шина проходить випробування на заводах компанії, в ході яких перевіряється безліч параметрів, у тому числі і опір коченню, і стійкість до дії з боку навколишнього середовища, зносостійкість і безпека. Якість шин Nokian підтверджено найсуворішими сертифікатами, які дозволяють компанії Nokian виробляти лише найкращі шини.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник