Мультиварки Tefal: сучасні функції та можливості

 

Мультиварки Tefal: сучасні функції та можливості

 

 

   Багато людей не мають часу готувати здорову їжу традиційним способом та шукають альтернативи. Вони хочуть приготувати смачні страви з мінімумом зусиль, а отже, й часу. На щастя, на ринку з'являється все більше пристроїв, що дозволяють готувати страви швидко і просто. Яка мультиварка Tefal допоможе спростити приготування їжі та на які функції звернути увагу?

 

 

 

 

Що таке мультиварка?

 

   Мультиварка є багатофункціональним пристроєм, який можна назвати електричною каструлею. У неї є безліч програм, які роблять її заміною:

  • плити,
  • духовки,
  • хлібопічки,
  • фритюрниці.

  Пристрій дозволяє варити, запікати,  смажити, готувати на парі. Крім того, його оснащено функцією підтримки тепла, страви зберігають свій смак, аромат та всі корисні речовини.

 

 

 

 

Які функції може мати мультиварка?
 

  • Насамперед завдяки можливості приготування на пару, мультиварка дозволяє готувати корисні, низькокалорійні страви, не позбавлені вітамінів та мінералів.
  • До того ж вона дозволяє довго томити їжу за невисокої температури. Це зберігає усі поживні речовини продуктів. Деякі з мультиварок замінять хлібопічку, вони також дозволять випікати інші частування.
  • Функція відкладеного старту дозволяє приготувати страву в певний час. Завдяки цьому запах каші може розбудити користувачів уранці, а після повернення з роботи – мультиварка порадує готовим обідом.
  • Функція збереження тепла, а також розігріву дозволить подати теплий обід будь-якої години, до того ж без використання жиру.
  • Функція 3D-приготування, в якій використовуються нагрівальні елементи з кожного боку пристрою, запобігає перетравленню і гарантує, що їжа буде ретельно приготована або прожарена, а випічка буде ідеально запечена.
  • У мультиварці також можна приготувати йогурт, фондю, пастеризувати продукти та готувати за допомогою sous-vide, тобто у вакуумній упаковці.
  • Деякі пристрої дозволяють стерилізувати посуд, а також чистити себе без використання миючих засобів.

 

 

 


Переваги мультиварок
 


   Крім універсальних функцій, мультиварки мають й інші переваги. Найголовніше, вони обмежують виділення запахів та водяної пари при приготуванні їжі, тому кухня буде бездоганною.

   Як уже згадувалося, їх легко чистити, вони мають антипригарне покриття, а багато моделей також мають програму самоочищення. При приготуванні їжі в мультиварці користувачі знижують споживання електроенергії — пристрою потрібно менше електрики, ніж плиті або духовці.

   Ще одна перевага в тому, що ці пристрої маленькі та дуже функціональні — вони замінюють багато інших гаджетів на кухні: плиту, духовку, пароварку, фритюрницю, мультиварку, хлібопічку, рисоварку, йогуртницю або стерилізатор. Це не лише заощаджує місце в будинку, а й гроші.

 


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник