Чим займаються рекрутингові агенції?

Чим займаються рекрутингові агенції?


   Багато підприємців звертаються за допомогою у наборі працівників. В принципі, в цьому немає нічого дивного чи поганого – процес найму та аутсорсингу користується попитом. Рекрутингові агенції, такі як Cleverstaff, можуть знайти вам спеціаліста в будь-якій точці світу. Все завдяки сучасним технологіям та новітнім методам.

Автоматизація рекрутингу cleverstaff.net


Що таке рекрутингове агентство?


    Кадрові агенції - це не що інше, як агенції, що займаються процесом найму для третіх осіб. На Заході це найпопулярніший спосіб підбору працівників. Компанії, що шукають співробітників, все частіше звертаються до агентств по найму за допомогою. Це дозволяє їм заощадити значну кількість часу і при цьому отримати дуже хороших співробітників, які надовго підживлюють структури тієї чи іншої компанії.


Як працює рекрутингова агенція?


   Дії рекрутингової агенції дуже прості у своїх початкових припущеннях. Насамперед метою кадрового агентства є проведення комплексного набору співробітників на цю посаду. Кадрові агенції проводять рекрутинг на замовлення підприємств, які користуються їхніми послугами.

  • Процес найму адаптується до конкретного підприємства та його потреб.
  • Також дуже важливо зіставити методи найму з позицією, яку прагнуть співробітники. Не завжди одні й самі методи працюють однаково.
  • У випадку з низькими посадами, пошуком працівників з низькою або середньою кваліфікацією не можна користуватися тими самими методами, які використовуються при наборі працівників на керівні або спеціалізовані посади.

   Хороша рекрутингова агенція знає, як провести процес, який принесе відчутну користь вашій компанії і дозволить вам найняти найкращих кандидатів на цю посаду. Це допоможе значно знизити плинність кадрів. Це, у свою чергу, призведе до ситуації, коли буде набагато простіше створити згуртовану команду, що добре працює, що безпосередньо вплине на мотивацію команди, а також продуктивність роботи.


Агентство з підбору персоналу та агентство з працевлаштування: чи є відмінності?


   У розмовній мові терміни "агенція з найму" та "агенція з працевлаштування" дуже часто використовуються синонімічно. Проте вони не є, всупереч зовнішньому вигляду синонімами. Кадрове агентство трохи відрізняється від трудового агентства.

   Кадрове агентство займається комплексним проведенням підбору персоналу на цю посаду та в конкретну компанію. Все залежить від потреб конкретного підприємства. Вони не лише підбирають потрібних кандидатів, а й навчають їх. Вони також часто шукають серед тих, хто зараз не шукає роботу активно, а пасивно, однак готові до змін та відкриті для різних пропозицій з працевлаштування.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник