Як швидко змінити інтер'єр - спробуйте класичні та незвичайні штори та гардини у Львові

 

Як швидко змінити інтер'єр - спробуйте класичні та незвичайні штори та гардини у Львові

 

 

    Штори і гардини прикрашають інтер’єр, але вони служать не тільки модним аксесуаром, який робить квартиру затишною. Вони також піклуються про нашу конфіденційність, приглушують звуки та розсіюють сонячне світло. Щоб зробити правильний вибір, необхідно правильно виміряти вікна і, відповідно до їх розмірів, підібрати відповідну висоту штори, а також кількість погонних метрів по ширині.  Таким чином, можна вибрати штори у Львові , щоб змінити внутрішній вигляд вашого будинку і зробити його максимально зручним і комфортним для життя, а також естетично привабливим і красивим! 

 

 

Правильний вибір штор та можливі варіанти

 

 

   Є два варіанти на вибір. Перші – це штучні штори з точно заданими розмірами і очищеними краями. Їх потрібно просто купити і повісити. Інші варіанти – тканинні штори. Вони мають задану довжину, Ви можете визначити ширину за потребою. Зазвичай штора покриває гардину не тільки по ширині, але і по висоті, тому вона повинна бути довшою за штору.

Критерії правильного вибору:

  • Висота штори або декоративної тканини – один з найважливіших параметрів. Купуючи, ви вже повинні знати, чи дотягнеться штора до підвіконня, до радіатора чи землі.
  • Спосіб підвішування штори і завіси також повинен бути чітким.  Ширина штори впливає на її рюші. Для простих штор без малюнка зазвичай виходить вдвічі більше ширини вікна, для штор з багатим малюнком велика складка не потрібна, щоб сам малюнок виділявся. У ширині штори також враховуйте нахлест штори з боків віконної рами. Інакше вікно оптично зменшиться. При виборі штори і декоративної гардини важливий стиль інтер’єру . Штори та портьєри можуть підтримати поточний стиль, або втілити його в життя або змінити загальний характер інтер’єру. Це буде залежати від особистої ідеї та смаку.
  • Штучні та натуральні матеріали. Попитом користуються такі напівпрозорі речовини , як жаккард, органза, вуаль або муслін. Органза найчастіше використовується в наших інтер'єрах. Він легкий, елегантний і доступний у широкому діапазоні кольорів з унікальним блиском. Тонкі волокна щільно сплетені поруч. Візерунки випалюються на тканині. Вибирайте прозорі або напівпрозорі штори, якщо у вас мало світла в кімнаті. Більш грубі тканини , такі як вуаль, мають більш грубу структуру, набагато міцніші та довговічніші, а також добре доглядаються. Кімната, яка має багато сонячного світла, потребує невеликого відтінку у вигляді темнішої і менш проникної штори або гардини.
  • Антистатичні властивості штор - досягаються спеціальними спреями, які допомагають у догляді за тканиною і будуть оцінені алергіками на пил та інші алергени. Повітряні антиалергічні штори містять оксиди металів у волокнах і видаляють з повітря такі забруднювачі, як нікотин і формальдегід, вони навіть борються з неприємними запахами. Вони працюють як каталізатор вдень і вночі і мають гарантовану стійкість кольору та функціональність.

 

Вибір штор для кожної кімнати

 

 

   Класично мебльована кімната вирізняється візерунчастими шторами, а кімнати в сучасному стилі доповнені простими шторами. У вітальню, де ви проводите вільний час з родиною та друзями, вибирайте практичні штори та портьєри з поліестеру, які будуть гармоніювати з інтер’єром, але при цьому прослужать довго. Крім того, вони добре чистяться і не відрізняються від натуральних матеріалів. Тоді неважливо,  чи віддаєте Ви перевагу класичному білому кольору чи вибираєте різноколірний варіант.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник