Умови проведення діагностики двигуна автомобіля

Умови проведення діагностики двигуна автомобіля


   Купівля вживаного автомобіля завжди тягне великий ризик. Велика частина пропозицій з продажу не описує фактичні технічні умови пропонованих автомобілів, тому що в іншому випадку мало хто був би зацікавлений в їх покупці. Продавці, в основному торговці, що імпортують вживані автомобілі, приховують катастрофічне минуле проданих автомобілів, а також збиток, який може значно знизити їх вартість. В даний час діагностика двигуна у Львові дозволить вам оцінити справжній стан автомобіля. А знаючи цю інформацію, можна вже визначити, на яку реальну ціну заслуговує пропонований вам автомобіль і з  цієї позиції вести переговори про його купівлю.


Чому так важливо проводити діагностику?


   Навіть купуючи автомобіль у приватного дилера, ви можете зазнати високих витрат на ремонт автомобіля. Чому? Сучасний автомобіль, в залежності від класу і рівня оснащення, може мати на борту від декількох до десятка комп'ютерів і від десятка до декількох сотень датчиків різного типу (в автомобілях преміум-класу). Датчики дорогі. Щоб перевірити їх стан перед покупкою, необхідна професійна комп'ютерна діагностика. Головною складовою частиною автомобіля, є, перш за все, його двигун - серце будь-якого автомобіля. Тому так важливо мати якомога точнішу і повнішу інформацію про його стан!  Також, перш ніж прийняти рішення про покупку автомобіля, майбутній покупець повинен:

  • перевірити звіт VIN, щоб переконатися, що автомобіль не був вкрадений, не значиться в базі страховиків як автомобіль, що не може бути застрахований;
  • виконати тест-драйв;
  • виконати так звану глибоку комп'ютерну діагностику при підключенні до діагностичного комп'ютера;
  • перевірити автомобіль у механіка або у діагноста, який визначить стан підвіски, гальмівної системи і рульового управління, сліди іржі, витоку, стиснення приводу, рівень і стан робочих рідин (наприклад, трансмісійного масла, стан рідини гідропідсилювача на наявність металевої стружки) та інші дії.

  

Комплекс послуг
 

   Жоден діагностичний комп'ютер не виявить, що автомобіль має вибиті втулки підвіски, зношені амортизатори або отвори в підлозі, випалені іржею. Діагностичний комп'ютер не виявить несправних підшипників ковзання колінчастого вала. Тільки механік зможе перевірити, в якому стані знаходиться масло гідропідсилювача керма і чи немає в ньому металевих ошурків. Комп'ютерна діагностика ідеально доповнює знання і досвід механіка. Комп'ютерна діагностика це не просто перевірка стану драйверів. Якщо майстерня обладнана сучасним діагностичним комп'ютером, обсяг доступної інформації значно збільшується.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник