У чому особливості замовлення піци додому?

У чому особливості замовлення піци додому?
 

   Замовляють продукти сьогодні додому велика частина населення, так як багато людей дуже зайняті роботою і домашніми справами. Тому піца в івано франківську робить життя населення великих міст набагато простішим. 

   Особливо, покупці найчастіше віддають перевагу замовленню піци. Ця страва дуже затребуване сьогодні, так як вона корисна і смачна. Крім того, піцу можна замовити не просто на вечерю, а також коли приходять друзі в гості. 
 

Переваги доставки піци
 

   Серед переваг доставки піци варто виділити наступне:

  1. Якщо скористатися доставкою піци, можна заощадити значну кількість часу. В даному випадку відпадає потреба в походах по магазинах. Всі прекрасно розуміють, скільки зазвичай йде часу на вибір якісних продуктів. Особливо, цінують кожну хвилину ті, кому доводиться допізна затримуватися на роботі. При замовленні піци додому вийде не тільки смачно поїсти, а й не нашкодити власному здоров'ю.
  2. Нерідко гості приходять без попередження. У такі моменти господиня може себе ніяково почувати, якщо холодильник порожній. Замовивши піцу, такі неприємності залишаться позаду, і всі підуть додому ситими.
  3. Сервіс подібних закладів зазвичай працює на вищому рівні. Працівники намагаються виконати замовлення швидко і доставити його гарячим клієнту. Адже в даному варіанті вони зацікавлені в залученні нових покупців.
     

Секрети найсмачнішої піци

 

   Найголовніше, основа всього  -  тісто для піци. Є дуже багато рецептів, але класичним італійським можна назвати тільки один:

1. Два сорти борошна: з твердих сортів пшениці і звичайний;
2. Дріжджі;
3. Вода;
4. Оливкова олія;
5. Сіль.

   Все це замішується строго вручну, по певній техніці. Ми чітко розуміємо, що тонке і смачне тісто – фундамент успіху справжньої піци, тому навіть борошно використовуємо тільки італійське (знайти хорошого постачальника було складно, але ми впоралися). А піца на товстому тісті – вже не зовсім піца, це скоріше варіація на тему.

   Від словосполучення» піца з ананасами " італійці хапаються за серце. Справа в тому, що начинка класичної піци склалася за століття існування піцерій, і дійсно, традиційних рецептів не так вже й багато.

   Ми пропонуємо замовити справжню італійську піцу трьох класичних видів:

1. Маргарита. Ніжна моцарелла, томатний соус і базилік - ідеальний баланс легких смаків;

2. Алегро. Ідеальна італійська піца з шинкою, оливками, свіжими помідорами, печерицями та класичним соусом з часнику, базиліку та томатів;

3. Кальцоне. Легендарна закрита піца з гарячим сирним соусом і запаморочливою скоринкою.

   Це - традиційні смаки Італії: тільки класика, нічого зайвого. Пам'ятайте, всі сміливі експерименти з начинками, які так люблять в піцеріях Америки і Європи, моментально перетворюють піцу в пиріг.

 

Особливості доставки нашої піци

 

   Процесами керує інформаційна система. Неважливо, як Ви замовили піцу — через сайт, колл-центр або мобільний додаток. Система все відстежить і швидко передасть інформацію співробітникам. Співробітники хочуть, щоб ви могли насолодитися гарячою піцою. Тому доставляють її вам за найкоротші терміни!



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник