Зберігання особистих речей у TetrisBOX

Зберігання особистих речей у TetrisBOX
 

   Складський майданчик TetrisBOX – це об'єкт, який може бути розміщений як під одним дахом з об'єктом нерухомості (наприклад, у торговому центрі), так і окремо від нього. В останньому випадку він виступає як відокремлений об'єкт нерухомості. Він є, власне, об'єкт складського призначення, призначений для тимчасового зберігання товарно-матеріальних цінностей. Доступна оренда складу в Києві TetrisBOX на вигідних умовах для кожного клієнта.
 

Чого очікувати від компанії?


   Це сховище, де ви можете зберігати свої товари та предмети, а також все, що забажаєте. Ви можете розмістити в ньому як свій власний товар, так і товар для продажу чи оренди. На складі можна зберігати необмежену кількість товарів та предметів, при цьому не перейматися тим, що хтось їх вкраде. Компанія пропонує вам:

  • Комфортабельні та просторі складські приміщення в оренду.
  • Високошвидкісний Інтернет.
  • Зручне паркування.
  • Цілодобову охорону.
  • Можливість надання послуг з розвантаження та завантаження товару.
  • Послуги вантажників, такелажників та ін.
  • Усі необхідні документи для організації бізнесу.

   Це місце, де ви зможете зберігати свої речі та документи, а також проводити важливі зустрічі та заходи в умовах повної безпеки. Tetrisbox – це сучасний комплекс, що складається з кількох складів, що розташовуються у різних частинах міста.

Це і місце для зберігання важливих документів, і офіс, де ви можете працювати, і навіть складське приміщення, в яке ви можете прилаштувати свій автомобіль. Все це ви зможете отримати за одну ціну, а скористатися такою послугою можна  коли вам зручно,  у будь-який час.
 

На що звернути увагу


   Це місце, де можна зберігати свої речі, починаючи від домашніх дрібниць і закінчуючи великогабаритними вантажами. Багато людей зберігають свої особисті речі на випадок непередбачених ситуацій. Не має значення, що це: важливі папери, цінні речі, гроші, особисті документи чи зброя. Але, на жаль, не всі мають можливість зберігати всі ці речі у своєму будинку. І тут на допомогу приходить сервіс. Склад для зберігання речей – це місце, яке призначене для безпечного та зручного зберігання ваших особистих речей. Компанія пропонує найвигідніші умови на ринку. Можна укласти договір страхування вантажів. Усі умови обговорюються в індивідуальному порядку, що не може не тішити клієнтів! 



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник