Привітання в прозі

 

***


[Жіноче ім’я] вітаю тебе з Днем святого Валентина! Нехай це свято ніколи не покидає твій дім! Бажаю тобі бути завжди неповторною, єдиною і коханою для свого Валенина.

 

***


Вітаю свого милого, самого веселого та розумного котика з Днем Святого Валентина!

 

***


Милий, коханий, [чоловіче ім'я]! Вітаю тебе з днем Святого Валентина - днем закоханих. Бажаю тобі професійних успіхів та нагадую, що я тебе дуже сильно кохаю!

 

***


Я попросила Ангела, щоб він поцілував тебе наніч. А він повернувся і сказав, що Ангел Ангела не цілує. То ж солодких снів мій коханий Ангелик.

 

***


Ким є людина без кохання - кораблем з розірваним вітрилом, птахою із зламаним крилом в чужім краю, поетом, що згубив рифму, самотнім пілігримом, який заблукав на півдорозі між життям та вічністю.
Ти є вітрилом мого корабля,
Кохання крилами для мене стало,
Ти Муза, пілігримова зоря,
Ти є усе чого мені так бракувало.

 

***


Вітаю Тебе з Днем закоханих. Нехай за молитвами святого Валентина Господь дасть тобі мудрості, мужності, терпеливості й розуміння у будуванні стосунків з дівчиною. Бажаю тобі навчитися розуміти жінку ще до того, як вона скаже слово - тоді вона розцвітатиме, і ти - з нею. Бо ж секрет чоловічого щастя в тому, що він має сприяти зросту жінки, яку любить. У тебе є ці якості - розвивай їх.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник