Професійне барне обладнання запорука успішного малого бізнесу в Україні

 Одним з найбільш прибуткових і високорентабельних бізнесів в сфері громадського харчування є барний бізнес,  тому ви можете прямо зараз перейти на наш сайт і придбати барне обладнання в DSTO. Важко відшукати кафе, готель, торговий центр або кінотеатр де б не було барної стійки. Що стосується конкретно Києва, то прибуток і постійний потік клієнтів після відкриття власного бару, практично гарантовані.
 Столиця є найбільш відвідуваним туристами містом України і саме тому тут так затребувані бари та інші розважальні заклади. Крім того, бари, паби та інші подібні заклади не позбавлені любові і самих жителів міста. Переконатися в цьому ви можете спробувавши пошукавши вільні столики в барах розташованих в центральній частині міста в п'ятничний або суботній вечір. Для старту подібного бізнесу часто недостатньо купити основне обладнання для бару, в Києві публіка досить досвідчена, і тому для створення впізнаваного і висококласного закладу необхідно придбати додаткове барне обладнання, а також купити і встановити сучасне світлодіодне освітлення. Компанія  допоможе вам розібратися в тонкощах і специфіці барного обладнання, а також розповість, що таке основне обладнання для відкриття бару.
 
Оснащення бару кухонним обладнанням - завдання творче
 
Для того що б ваш барний бізнес в СПб був прибутковим і ви поступово обросли величезною кількістю постійних клієнтів, підходити до створення барной зони необхідно максимально відповідально. Облаштування бару не терпить шаблонних рішень і тривіальних ідей. Створення барної зони в будь-якому місці, будь то солідний паб або невеликий куточок в кінотеатрі, вимагає творчого підходу, оригінальних ідей і додаткових витрат на придбання узконаправленного барного обладнання, яке можна розділити на дві категорії.
 
Основне професійне барне обладнання включає в себе:
- Кавове обладнання - вельми широка категорія традиційних для всіх видів барів видів товарів, до якої входять: кавомашини і додаткові аксесуари до них (найбільшим попитом користуються напівавтоматичні, автоматичні або суперавтоматичні еспресо кавоварки), кавомолки, піноутворювача для молока і апарати для гарячого шоколаду.
- Соковижималки і гранітори - заслужено входять в список основного обладнання, так як продаж свіжовижатих соків займає лідируючу позицію в усіх типах закладів. Залежно від представленого асортименту соків, барну стійку можна оснастити механічною або автоматичною соковижималкою, але головна умова вона повинна бути в будь-якому поважному барі. Додатково можна оснастити бар сокоохолоджувачами, вони допоможуть залучити нових клієнтів в спекотні дні.
- Обладнання для приготування коктейлів - в цю категорію потрапляють міксери, в тому числі міксери для молочних коктейлів і блендери, здатні позбавити бармена від рутинної чорнової роботи і приділити всю увагу приготуванню напою.
- Холодильне обладнання для бару - ключове обладнання для барного бізнесу. Крім традиційних льодогенераторів і барних холодильників сюди можна включити винну шафу.
 
До додаткового барного обладнання, яке не є базовим, але допоможе залучити нових покупців, можна віднести:
  • Фризери - апарати для виготовлення м'якого і твердого морозива. 
  • Холодильні та теплові вітрини - забезпечують не тільки збереження продукту в заданій температурі, а й демонструють відвідувачам шедеври вашого кулінарного мистецтва.
  • Апарати для цукрової вати і апарати для попкорну будуть найбільш доречні в кінотеатрах або на відкритих літніх майданчиках і парках.
 
Професійне барне обладнання в Києві
 
Чи маєте оригінальну ідею зі створення бару в Києві або будь-якому іншому місті? Чи готові втілити свою мрію в реальність? Ми допоможемо вам! Менеджери компанії  готові абсолютно безкоштовно проконсультувати вас по наявному асортименту, розробити концепцію оснащення бару і підібрати барне обладнання відповідне вашим індивідуальним вимогам до функціоналу і ціни.
 
Звернутися до лідируючого постачальника барного обладнання в Києві - значить зробити перший крок до створення успішного і прибуткового бару.


Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник