Сучасні методи омолодження шкіри: фракційна лазерна шліфовка та ботокс

Чому омолодження шкіри - це актуально?


  Канони краси постійно змінюються. Сьогодні існує культ молодості, символом якого - крім стрункого силуету, є також гладка і доглянута шкіра. Однак сучасна цивілізація не сприяє турботі про здоров’я. Постійний поспіх, життя в стресі і нерегулярне харчування - все це руйнує наш організм та може призвести навіть до розвитку таких важких ускладнень, як артроз суглобів. Тож не дивно, що ми починаємо шукати новіші та ефективніші шляхи продовження нашої молодості.

  Ботокс, ботулотоксин, що вводиться під шкіру, тривалий час лідирує. Але тепер фракційний лазерний пілінг, який можна зробити в клініці Coollaser clinic в Києві https://coolaser.clinic/, як спосіб омолодження шкіри,  також стає все більш популярним. Однак виявляється, що ми справді мало знаємо про ці методи. Перш ніж прийняти своє остаточне рішення, варто дізнатися більше про ці сучасні способи омолодження.

в клініці Coollaser clinic в Києві https://coolaser.clinic/

 

Ботокс

  На початку 21 століття використання ботоксу в естетичній медицині стало дуже популярним. Раніше він використовувався для лікування таких захворювань, як гіпергідроз або мігрень, тепер він знайшов нове застосування - розгладження зморшок. Вводячи його під шкіру - ми тимчасово паралізуємо м’язи, а значить, вони втрачають здатність скорочуватися, а покриваюча їх шкіра не мнеться. Однак, як і у будь-якого методу лікування, слід пам’ятати кілька ключових речей.

  Перш за все, ботокс повинна  вводити компетентна особа, яка правильно підбере дозу. Шкіра поступово стає більш гладкою, і перші наслідки помітні через тиждень. Однак, щоб ефект міг тривати довго - ін’єкції слід повторити з окремими обробками. Більше того, при неправильній дозі існує ризик асиметрії обличчя. Також слід пам’ятати, що ботокс є штучним, і процедури можуть спричинити параліч м’язів! Однак, що найбільше турбує - ботокс негативно впливає на нашу нервову систему, включаючи мозок. Він може рухатися уздовж нервових волокон, часто завдаючи серйозної шкоди здоров’ю.

Фракційний лазерний пілінг або лазерна шліфовка шкіри

Процедура фракційного лазерного пілінгу шкіри


  Останнім часом все більше значення набуває новий метод омолодження шкіри. Фракційний лазерний пілінг - це інноваційний спосіб поліпшення якості та стійкості шкіри. Що надзвичайно важливо - він характеризується високою ефективністю та безпекою. Сама назва (фракційний - частковий, дробовий) стосується специфічності лазера. Це промінь світла, спрямований на шкіру - він охоплює лише невелику її частину, створюючи відносно глибокі точки, між якими тканина залишається цілою. Нові колагенові волокна, стимульовані таким чином, змушують шкіру відновлюватися. Зазвичай проводять близько 3-5 процедур з інтервалом у 4-6 тижнів. Оновлення шкіри пов’язане з реконструкцією колагену, і цей процес відбувається повільно, це займає кілька тижнів. Отже, наслідки лікування не є негайними, хоча різниця помітна вже після першої процедури.

  Ефекти серії процедур стають помітні через кілька тижнів у вигляді розгладження та зміцнення шкіри. Реконструкція колагену триває протягом наступних кількох місяців (6-12 місяців), а отримані ефекти продовжуються близько 2 років, оскільки шкіра піддається природному процесу старіння. Після цього періоду доцільно поновити цикл процедур. Що важливо, фракційний лазер є природним методом поліпшення зовнішнього вигляду шкіри. Він заснований на активації природних шкірних процесів і не пов’язаний із введенням будь-яких зовнішніх препаратів. Ризик будь-яких ускладнень незначний, а можливі побічні ефекти короткочасні.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник