Естетична медицина - тенденції

Естетична медицина - тенденції

  Давно існує великий інтерес до нехірургічних методів покращення краси. Який напрямок розвитку естетичної медицини? Якими будуть тенденції найближчим часом?

  Естетична медицина - це галузь медицини, яка створює міст між хірургією та косметологією. В рамках естетичної медицини проводяться неінвазивні або малоінвазивні процедури для поліпшення фізичної привабливості пацієнта, на відміну, наприклад від такої хірургічної процедури, як  збільшення грудей - мамопластики у Львові в клініці Genesis, про що докладніше можна прочитати тут

  Було представлено багато відомих методів лікування, але із застосуванням кращих технологій. Методи поліпшення якості шкіри можна розділити на дві групи: прості, безпечні та недорогі, але для яких вам доведеться відвідувати клініку неодноразово. Останнім часом спостерігається тенденція до лікування, яке має тривалий ефект. Тенденція також полягає в лікуванні, яке буде найбезпечнішим, найменш інвазивним, з тривалим ефектом і реконвалесценцією якомога коротшим, так само, як і в більш традиційних галузях медицини, таких як, наприклад, лікування артрозу суглобів.

  Серед добре відомих методів лікування завжди є на висоті і одночасно ефективна - карбокситерапія, що полягає у введенні газоподібного вуглекислого газу під шкірну тканину для кращого кровопостачання, оксигенації , ефективна при лікуванні целюліту, мезотерапія, що полягає у введенні в дерму та підшкірну клітковину активних речовин, підібраних відповідно до потреб пацієнта, що використовуються для лікування обличчя, тіла, шкіри голови або ботокса - один з найкращих методів лікування, що використовується роками і постійно популярний. Великим проривом в естетичній медицині є використання тканин, збагачених стовбуровими клітинами. Завдяки тривимірній фотографії пацієнт може уявити вигляд даної ділянки після операції, а отже, має більший контроль над її ефектом.

 

Тенденції розвитку естетичної медицини на 2021 рік

  Медицина, в тому числі естетична, постійно і динамічно рухається вперед. Новітні технології, відкриття та дослідження дозволяють впроваджувати інноваційні рішення, які спрямовані не тільки на поліпшення якості життя, але й покращення зовнішнього вигляду та самопочуття пацієнтів. В естетичній медицині - як і в моді - ми можемо спостерігати зміни тенденцій. Що запанує в цьому році? Чого можна очікувати? Все більше людей користуються перевагами естетичної медицини. Серед зацікавлених процедурами є не тільки багато жінок, але й чоловіки.  Протягом багатьох років спостерігаються зміни в тенденціях та потребах пацієнтів. Раніше пріоритетом була помітна зміна зовнішнього вигляду. Пацієнти хотіли, щоб інші могли неозброєним оком побачити, що в їх зовнішності відбулися деякі зміни.

  Сьогодні природний ефект набагато бажаніший - вони хочуть виглядати красиво і молодо, але не обов'язково хвалитися регулярними відвідуваннями кабінетів естетичної медицини. Профілактика міцно вписана в тренди - пацієнти хочуть залишатися молодими якомога довше, насолоджуватися красивою і твердою шкірою та відсутністю зморшок. У той же час лікування не повинно жодним чином обмежувати їх повсякденне функціонування, що обертається зростанням інтересу до неінвазивних методів або із застосуванням інноваційних технологічних рішень. Самі неінвазивні технології  приваблюють людей, які  цікавляться естетичними процедурами. Їх поява  стала справжньою революцією - наприклад, лазеротерапія відкриває великі можливості, а спектр її роботи майже необмежений. Очікується, що  лікування із застосуванням медичного обладнання змінить обличчя естетичної медицини ще більше, ніж раніше, а відомі технології та бренди стануть головною рушійною силою інтересу до пропозиції клініки, на відміну від більш традиційних методів. 



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник