Багатофункціональні кондиціонери Cooper&Hunter

Багатофункціональні кондиціонери Cooper&Hunter


   Це спліт-системи, що складаються з двох блоків, зовнішнього і внутрішнього. Зовнішній блок виконує функцію охолодження, обігріву або вентиляції. Внутрішній блок являє собою кондиціонер, який встановлений в приміщенні і збирає повітря. Зовнішній і внутрішній блоки пов'язані між собою за допомогою мідних трубок, на які надіті декоративні пластикові трубки, а з'єднання здійснюється за допомогою спеціальних затискачів. Вибираючи кондиционер купер хантер ви можете бути впевнені в надійності системи.

Багатофункціональні кондиціонери Cooper&Hunter https://cooper-hunter.com/

Як працюють спліт-системи?


  Спочатку вуличне повітря потрапляє в зовнішній блок. Там воно обдуває конденсатор, у який з компресора надходить гарячий холодоагент під великим тиском, який перед цим потрапив в нього з випарника у газоподібномувигляді з низькою температурою. У компресорі відбувається стиск газу, одночасно підвищуються і тиск, і температура газоподібного холодоагенту. 

   У конденсаторі газ остигає, т.к. обдувається потоком холоднішого повітря і перетворюється на рідину, віддаючи тепло. А повітря, що виходить з конденсатора, нагрівається за рахунок тепла, відданого стисненим холодоагентом.
   Далі холодоагент надходить у дроселюючий пристрій. На цій ділянці він дещо тепліший за атмосферне повітря, знаходиться в рідкому стані і під високим тиском. У процесі проходження через цей  пристрій тиск холодоагенту різко знижується. Це супроводжується зниженням його температури.
   На завершення циклу холодоагент повертається у випарник, де на нього впливає кімнатне повітря. Холодоагент знову стає газом, забираючи тепло з кімнати. І такий цикл повторюється до того часу, поки кондиціонер включений.

   Чим краще внутрішній кондиціонер справляється зі своїм завданням, тим менше ймовірність переохолодження кімнати. Крім того, у зовнішнього блоку є функція обігріву. У чому переваги мультиспліт-систем? Завдяки двом зовнішнім блокам, можна регулювати температуру повітря в різних приміщеннях одночасно.

   Якщо один з них зламається, інший буде продовжувати працювати і підтримувати температуру в будинку. Не потрібно купувати два зовнішніх блоку для кожного з приміщень. Наприклад, в одній кімнаті ви можете поставити кондиціонер з функцією обігріву, охолодження або вентиляції, а в іншій – тільки функцію охолодження.


Що потрібно враховувати?


   Однак не поспішайте переплачувати, адже завжди можна заощадити, вибравши модель з кращим набором додаткових функцій, наприклад, інверторним управлінням. А ще краще-взяти спліт-систему з гарантією на три роки і встановити її в перевіреному сервісному центрі.Також там можна замовити обслуговування кондиціонера і підготовку кондиціонера до роботи в зимовий період.

Монтаж кондиціонерів https://cooper-hunter.com/
Монтаж кондиціонерів Cooper&Hunter https://cooper-hunter.com/

  • Мульти спліт-системи - це система з декількох незалежних один від одного кондиціонерів, які можуть працювати окремо або в одній системі.
  • Мульти спліт-система має кілька внутрішніх блоків, які встановлені в різних кімнатах вашого будинку або квартири.
  • Внутрішній блок мульти спліт системи оснащений потужним вентилятором, який забезпечує рівномірний розподіл охолодженого або нагрітого повітря в приміщенні.
  • Якщо у вас з'явилися проблеми з подачею прохолодного повітря, або ви хочете забезпечити свіже повітря в спальні, на кухні, у вітальні, то дана модель - це те, що вам потрібно!

   При виготовленні внутрішнього блоку використовуються лише високоякісні матеріали, а збірка проводиться виключно в Німеччині. Багатоступеневе охолодження/обігрів/осушення/вентиляція / очищення повітря забезпечує ефективну і економічну роботу кондиціонера.



Зроблено в Devtrix

Сайт розроблено компанією Девтрікс

Created by Devtrix
Page.if.ua - лічильник